Ana sayfa Sosyal Medya İyilik dizisinin kötü aile babası İsmail Demirci izin günlerinde iyi aile babası oluyor!..

İyilik dizisinin kötü aile babası İsmail Demirci izin günlerinde iyi aile babası oluyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başarılı oyuncu İsmail Demirci, iki sezon boyunca Kuzey Yıldızı isimli komedi dizisinde başrolde yer almış ve iyi bir karakteri canlandırdığı için de sokakta vatandaşlardan çok olumlu yorumlar almıştı.

Ancak oyuncu açısından geçtiğimiz sezon itibariyle rol almaya başladığı İyilik adlı diziyle durum tam tersine döndü. İyilik dizisinde iki çocuk sahibi, karısını aldatan bir karaktere hayat veren oyuncu rolünü o kadar iyi canlandırıyor ki izleyiciyi kızdırmayı başarıyor.

Dizide eşini aldatan, çocuklarına yalan söyleyen kötü aile babası bir karaktere hayat veren oyucunun gerçek hayatında ise durum tam tersi. Meslektaşı Hande Soral ile evli olan oyuncu Mayıs ayında oğlu Ali’nin doğmasıyla birlikte ilk kez baba oldu.

İyilik dizisinin kötü aile babası İsmail Demirci izin günlerinde iyi aile babası oluyor!.. 8

Dizi çekimlerinden arta kalan zamanlarını ailesiyle birlikte geçirmeye özen gösteren ünlü oyuncu eşi ve oğlu ile geçirdiği keyifli anları sosyal medyada da takipçileriyle paylaşıyor.

İsmail Demirci oğlu ile fotoğrafını yayınladığı son paylaşımının altına; “En iyi arkadaşımla 10/10 bir gün notunu düştü.

İyilik dizisinin kötü aile babası İsmail Demirci izin günlerinde iyi aile babası oluyor!.. 9

İyilik’te canlandırdığı ‘Murat’ karakterindeki performansıyla beğeni toplayan oyuncunun paylaşımları hayranlarına, dizideki rolünün aksine gerçek hayatında iyi aile babası yorumunu yaptırıyor.