Ana sayfa Dizi Fragmanları İzleyenler 8. Gün’ün sıkıntısını çözdü!

İzleyenler 8. Gün’ün sıkıntısını çözdü!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin yeni başlayan iddialı dizisi 8. Gün’ün 2. bölüm 2. fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı.

Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy ve Cem Davran’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

İzleyenler 8. Gün'ün sıkıntısını çözdü! 7

Dizinin konusu:

Yazılım Mühendisi Şehnaz önemli projeler yürütmektedir ve devlet adına kritik bir bilgisayar programı yazmıştır. Programdan haberdar olan yabancı ülke istihbaratları vakit kaybetmeden bu programı ele geçirmek isterler. Buna izin vermemek için elinden geleni yapan Şehnaz kısa bir süre sonra şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybeder. Bahar annesinin ölümünden şüphelenir ve ardındaki sır perdesini aralamak ister. Annesinin önemli projelerinden haberi olsa da bu çapta büyük bir program yazdığından haberi yoktur. Şehnaz bu programdan kızına dahi bahsetmemiştir. Bahar annesinin ölümünü araştırırken karanlık güçler de Bahar’ın peşindedir.

Konusu herkesin dikkatini çeken dizinin, ilk bölüm reytinglerinin beklenenin çok altında kalması herkesi çok şaşırtmıştı.

Hal böyle olunca izleyenler dizinin konusunu beğenmese de bu durumun nedenini tartışmaya başladı.

Diziye seçilen pazartesi gününün rakipleri açısından zorlayıcı olduğunu düşünen izleyenler, sıkıntının bu olduğunu düşünüyor.

“Bence bu dizi pazartesi olmamalı!”, “Çok güzel ama pazartesi izleyemiyoruz malesef!”, “Bu dizi hak ettiği yeri bulmalı bence!”, “Dizi çok iyi. Tek sıkıntı izleyicinin aynı gün yayında olan diğer dizilerden kopamayacağıdır, çünkü bu dizinin genel izleyicisi onlar!”, “Bana kalırsa pazartesi iddialı diziler olduğu için seyirci rakip olabileceğine inanmadı!”, “Dizinin yayın gününü değiştirin bu dizi böyle kalırsa tutmaz reytingleri düşük gelirse yazık olur!”, “Vallahi dizi çok iyi ama günü çok yanlış!” gibi yorumlar yapan izleyenler, dizinin ısrarla gününün değişmesini istiyor.

Bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelecek dizinin, bu bölümde reytinglerinin nasıl olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 2. bölüm 2. fragmanı: