Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici, Aras Bulut İynemli’nin ‘Üç Kuruş’ dizisinde olmamasına üzüldü mü?

İzleyici, Aras Bulut İynemli’nin ‘Üç Kuruş’ dizisinde olmamasına üzüldü mü?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan ‘Üç Kuruş’ dizisi yeni sezonun iddialı yapımlarından bir tanesi olacak.

Ay Yapım, ‘İçerde’ ve ‘Çukur’ dizilerinin ardından bu yapımları beğeniyle izleyenler için ‘Üç Kuruş’ dizisini hazırlıyor. Çekimleri başlayan dizide tecrübeli ve dikkat çeken isimler yer alıyor. Yayınlandığı dönemlerde büyük ses getiren her iki yapımda da rol alan Aras Bulut İynemli ‘Üç Kuruş’ta rol almıyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla arkadaşlarına başarılar dileyen İynemli,  ‘Müthiş bir sezon diliyorum size yolunuz çok güzel olsun’ yazdı.

İzleyici, Aras Bulut İynemli’nin ‘Üç Kuruş’ dizisinde olmamasına üzüldü mü? 8

Peki, Aras Bulut  iynemli’nin kadroda olmaması izleyiciyi üzdü mü? Dizinin fan sayfasından bu konuyla ilgili bir anket yapıldı. ‘Üç Kuruş’ dizisinde, Uraz Kaygılaroğlu, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Nesrin Cavadzade Diren Polatoğulları ve Umutcan Ütebay’ın da aralarında bulunduğu önemli isimler yer alıyor.

İzleyici, Aras Bulut İynemli’nin ‘Üç Kuruş’ dizisinde olmamasına üzüldü mü? 9

‘Üç Kuruş’ dizisinden ilk fragman yayınlandı ve büyük merak uyandırdı. Polis ve mafya hikayesinin ekrana taşınacağı ‘Üç Kuruş’un senaryosunu Murat Uyurkulak ile Damla Serim’ kaleme alıyor, dizinin yönetmenliğini ise Sinan Öztürk üstleniyor. Dizinin Ekim ayı itibariyle yayın hayatına başlaması bekleniyor.