Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici bu çifti çok sevdi! Zeynep Çamcı ile Olgun Toker, Güzel Günler dizisiyle gönülleri kazandı!

İzleyici bu çifti çok sevdi! Zeynep Çamcı ile Olgun Toker, Güzel Günler dizisiyle gönülleri kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel Günler dizisi Show TV ekranında pazar akşamı izleyicilerle buluştu ve ilk bölüm reytingleri de gayet iyi geldi. Dizinin izleyicilerin kalbini daha ilk bölümden itibaren kazanmaya başladığının işaretleri de sadece reytinglere değil, sosyal medya paylaşımlarına da yansıdı.

Özellikle de dizi ile birlikte yeniden ekranlara dönüş yapan Zeynep Çamcı’nın hayranları çok mutlu. Sosyal medya platformlarında paylaşımlar yapan hayranlar, hem Zeynep Çamcı’nın geri dönüşünü kutluyor hem de Olgun Toker ile iyi bir dizi çifti olduğuna yönelik paylaşımlar yapıyor.

Altan karakterinde Zeynep Çamcı ve Atakan olarak da Olgun Toker, yeni karakterleri ile ekranda izleyenlere hoş anlar yaşattı. Sosyal medyada selfi paylaşımları da iki oyuncuya çok sayıda övgü dolu yorum getirdi.

İzleyici bu çifti çok sevdi! Zeynep Çamcı ile Olgun Toker, Güzel Günler dizisiyle gönülleri kazandı! 7

Sıcak ve eğlenceli hikayesi, zengin oyuncu kadrosuyla ilk bölümden seyircinin kalbini çalan dizi, sosyal medyanın gündemini salladı. #GüzelGünler etiketi Twitter Türkiye’de 9 saat 30 dakika TT listesinde yer aldı.

Dizinin sahnelerinden paylaşılan videolar da sosyal medyada etkileşimi artırdı. Zeynep Çamcı ile Olgun Toker ikilisinin dizideki enerjisi ve gülümseten anları da sık sık paylaşımlara konu oldu.