Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici, kadın dayanışmasını ön plana çıkaran Hayaller ve Hayatlar’a bayıldı!

İzleyici, kadın dayanışmasını ön plana çıkaran Hayaller ve Hayatlar’a bayıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar dizisi BeinConnect’te yayınlanmaya başladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Özge Gürel’i yeniden hayranlarıyla buluşturan dizi kadınların arasındaki arkadaşlığı ön plana çıkarmasıyla izleyicilerin kalbini çaldı.

Türk dizi dünyasının son dönem en beğenilen kadın oyuncularından olan Özge Güre, Aybüke Pusat ve Melisa Aslı Pamuk’u bir araya getiren Hayaller ve Hayatlar dizisi izleyicilerin beklentisinin de ötesine geçti. Dizi, sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyicilerden tam not aldı.

Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumlarda özellikle kadınlar arasındaki dayanışmayı anlatması ve erkekleri geri planda bırakması nedeniyle çok beğenildiği belirtildi. Dizinin kıpır kıpır hikayesine, oyuncuların enerjisine hayran kalan izleyiciler ilk iki bölümü büyük bir keyifle izlediklerini, yeni bölümleri de iple çektiklerini dile getirdi.

İzleyici, kadın dayanışmasını ön plana çıkaran Hayaller ve Hayatlar’a bayıldı! 12

İlk iki bölümüyle BeinConnect’te ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Beyza Şekerci, Özge Özacar ve Halil İbrahim Kurum gibi isimler yer alıyor. Hayaller ve Hayatlar dizisi, hayalleri ve hayatları arasında sık sık çatışmalar yaşayan, tüm zorlukları beraber göğüsleyip hayalleri için her gün umutla yola çıkan Dicle, Güneş, Setenay, Melike ve Meryem isimli beş yakın arkadaşın hikayesini anlatıyor.

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği dizinin ilk iki bölümünde şunlar oldu: Hayatının aşkıyla evlenecek olan Setenay, aylardır planladığı havalı bekarlığa veda partisi için büyük bir heyecan yaşamaktadır; fakat ailelerin de partiye dahil olmasıyla bambaşka bir gece yaşanır. Dicle, hayalindeki iş görüşmesine giderken tüm hayatını değiştirecek bir aksilik yaşar.

Nihayet istediği işi alan Dicle, hiç düşünmeden söylediği bir yalanın neden olduğu karmaşa ile boğuşmak zorunda kalır. Meryem ile birlikte aynı ofiste çalışmaya başlayan Güneş ise ilk iş gününde arkadaşı hakkındaki söylentiler yüzünden büyük bir şaşkınlık yaşar.

Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ilgili izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

İzleyici, kadın dayanışmasını ön plana çıkaran Hayaller ve Hayatlar’a bayıldı! 13 İzleyici, kadın dayanışmasını ön plana çıkaran Hayaller ve Hayatlar’a bayıldı! 14 İzleyici, kadın dayanışmasını ön plana çıkaran Hayaller ve Hayatlar’a bayıldı! 15 İzleyici, kadın dayanışmasını ön plana çıkaran Hayaller ve Hayatlar’a bayıldı! 16 İzleyici, kadın dayanışmasını ön plana çıkaran Hayaller ve Hayatlar’a bayıldı! 17