Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici Kadın dizisinin yeni ikilisine gülüyor ama bir sorun var!

İzleyici Kadın dizisinin yeni ikilisine gülüyor ama bir sorun var!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’da bu aralar dikkat çeken karakterlerden bir tanesi de Emre’nin kuzeni olarak izlediğimiz ‘İdil’ karakteri.

Ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle Hatice ve Enver’in evinde kiracı olarak kalan İdil geçtiğimiz bölümlerde Şirin’in bilekliğini çalıp kuyumcu arkadaşına satmıştı.Bunu anlayan Şirin de bilekliğin gerçek değerini İdil’e söyleyerek kuyumcunun ona değerinin çok altında bir para verdiğini söyledi.

Bunun ardından iki kız kuyumcudan bilekliği almanın bir yolunu buldu ve bilekliği başka bir yere daha pahalıya satmanın planını yaptı.

Birbirlerinden çılgın ve sorunlu kişilikler olan İdil ve Şirin’in sahneleri komik yazılıp izleyiciyi eğlendirse de izleyenlerin çoğu Şirin’in hayatında her şeyin bu kadar yolunda gitmesinden, Bahar ve Sarp’a yaptıklarının hesabını vermemesinden üstelik ona böyle eğlenceli sahneler yazılıp sempatik gösterilmeye çalışılmasından çok hoşlanmıyor. Hatta bu duruma bir anlam veremiyor.

Emre ile arasında bir yakınlaşma olacağı ihtimali her bölüm güçlenen Şirin’in yaptığı kötülüklerin hesabını vermesini isteyen izleyenler bu konunun atlanmaması konusunda yorumlarda bulunuyor.

Şirin için “Yaptığı pislikler üzerine yalnız kalması gerekirken hem sevgili hem kanka buldu. Yok artık” yorumları yapılıyor.