Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici resmen şok! Bir Zamanlar Çukurova’da Hande Soral gerçeği ortaya çıktı, herkes şok!

İzleyici resmen şok! Bir Zamanlar Çukurova’da Hande Soral gerçeği ortaya çıktı, herkes şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hande Soral şoku yaşanıyor. Uzun bir aradan sonra yeniden izleyicilerle ekranda buluşmaya başlayan oyuncu, canlandırdığı Ümit karakteri ile herkesi şaşkına çevirdi.

Aslında Ümit’in Çukurova ile ilgili birçok bilgisi ve bağlantısı olduğu biliniyordu. Yani Çukurova, Ümit’e yabancıydı belki ama O, Çukurova’yı avuncunun içi gibi biliyordu. Peki bunun arkasında ne vardı, daha doğrusu kim vardı? İşte o kişi de ortaya çıktı. Meğerse Ümit, Fikret’in sevgilisiymiş…

Hande Soral’ın hikayeye katılması heyecanı daha da artırdı. Vahide Perçin ve Uğur Güneş’in ayrılıklarının ardından Ümit karakteri ile hikayede yeni bir dönem de başladı. Fikret, neyi amaçlıyor? Ümit ile Demir arasında neler yaşanacak ve sonuçları ne olacak? İşte bu iki soru önümüzdeki bölümlerde sıkça sorulacaktır.

Bir başka gelişme ise Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Müjgan karakterinin şanssızlığı oldu. Fikret ile aşk yaşayacağını sanan Müjgan’ın başına bakalım neler gelecek? Önce Züleyha engeli çıktı, şimdi ise Ümit…

Dizi hayranları da gelişmeleri şaşkınlıkla izledi Kimse böyle bir şey tahmin etmiyordu. Bir izleyici sosyal medyada şöyle yazdı: “Resmen ben şok. Kız resmen Fikret’le sevgiliymiş. Madem öyleydi Demir’e niye sulandı. Bence Fikret intikam için bu kızı kullanacak. Fikret gerçekten iğrençsin. Sevgilini Demir’e mi aşık ettireceksin?”

İzleyici resmen şok! Bir Zamanlar Çukurova'da Hande Soral gerçeği ortaya çıktı, herkes şok! 15

Dizinin hayranları bu gelişme ile şok yaşarken, ilerleyen bölümlerde neler olabileceğine yönelik tahminler de başladı. Müjgan’a bir düzgün adamın denk gelmemesi de izleyicilerin dert ettiği konulardan birisi oldu.

Hande Soral, röportajında diziyi karıştıracağını söylemişti. Ümit karakteri geldi Çukurova’da her şey birbirine karıştı. Şimdiye kadar yayınlanan 80 bölümden sonra izleyicileri bu kadar şaşırtacak derecede hikayenin ilerliyor olması da güzel bir gelişme. Bir Zamanlar Çukurova böyle devam ederse uzun yıllar daha ekranda kalacaktır.