Ana sayfa Sosyal Medya İzleyicilere göre Ada Masalı her bölüm daha da güzelleşiyor!

İzleyicilere göre Ada Masalı her bölüm daha da güzelleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yaz enerjini en iyi yansıtan dizi olarak tanımlanan Ada Masalı’nın salı akşamları yolculuğu devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri izleyicileri cezbetmekle kalmıyor, her bölüm üzerine koyarak ilgi artışı da yaşanıyor… Ada Masalı,yaz aylarının sevilen yapımlarının başında geliyor. Bu durumu sağlayan en önemli neden ise başrol oyuncularının uyumu oldu.

Alp Navruz, Zümrüdüanka’dan sonra yeniden ekranlara romantik komedi dizisiyle dönüş yaptı. Arıza gibi dram yapımından sonra fazla ara vermeden ekrana bambaşka bir karakter ile dönüş yapan Ayça Ayşin Turan da hayranlarını yine mest etmeye devam ediyor.

Ada Masalı dizisine izleyiciler de sosyal medyada güçlü bir destek sunuyor. Salı akşamları reytingleri de iyi gelmeye devam eden dizi için hayranlar, “Şimdiye kadar şahane gitti, umarım devamı da öyle olur” diye yorum bırakıyor. Dizinin her yeni bölümde daha da güzelleştiğini belirtenler de bir hayli fazla.

Diziyi yurt dışından sosyal medyadaki paylaşımlarla takip eden bir kitle de var. Yabancı hayranların da ilgi göstermekte olduğu Ada Masalı dizisinin senaryosunun diğer dizilerden daha iyi olduğunu yazanlar da çok.. Yaz ekranının iyi yapımlarından olan Ada Masalı, izleyici desteğini daha ilk bölümden kazandı ve bu durum artarak devam ediyor.

Haziran ve Poyraz karakterlerinin aşkı da izleyicilerin yapıma olan ilgisinin artmasını sağlayacak önemli bir faktör. Tabii ki Haziran’ın sırrı ortaya çıkınca bu aşk ne olacak, şimdiden izleyiciler bu durumu da sorgulamaya başladı.

İşte 6 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak olan Ada Masalı dizisinin 4.bölümünden ön izleme sahnesi: