Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyiciye göre Kara Tahta’nın finalinden vazgeçen TRT1 büyük bir yanlıştan döndü!

İzleyiciye göre Kara Tahta’nın finalinden vazgeçen TRT1 büyük bir yanlıştan döndü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 çok ilginç bir karara imza attı. Kara Tahta dizisinin önce finaline karar verdi sonra bu karardan vazgeçti. Televizyon dünyasında çok rastlamadığımız bu durum izleyicilerin büyük takdirini kazandı.

Başrollerini Miray Daner ve Furkan Andıç’ın paylaştığı Kara Tahta dizisi yaklaşık iki ay önce TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşmaya başlamıştı. Dizi özellikle Furkan Andıç’ı çok özleyen hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Ancak bu heyecan reytinglere yansımamıştı.

Dizi her ne kadar bir kısım izleyiciler tarafından çok sevilse de reytinglerde kötü bir başlangıç yapmış, bir türlü istenilen çıkışı yapamamıştı. Bunun üzerine TRT 1 Kara Tahta’nın 10. bölümünde final yapmasına karar vermişti. Ve bu karar diziyi çok seven ve seyretmekten vazgeçmeyen kemikleşmiş izleyici grubunun çok üzülmesine yol açmıştı.

İzleyiciye göre Kara Tahta’nın finalinden vazgeçen TRT1 büyük bir yanlıştan döndü! 7

Ancak TRT 1 ilginç bir karara imza attı ve dizinin finalinden vazgeçti. Diğer kanallara göre daha az reyting kaygısı gözeten TRT 1’in bu kararı izleyicinin büyük takdirini topladı. Çünkü izleyici son bölümlerinde az da olsa reytinglerinde hareketlilik gözlenen Kara Tahta dizisinin final kararının çok yanlış düşünüyordu. İzleyiciye göre TRT 1 bu yanlıştan çok hızlı bir şekilde döndü.

Sosyal medyada televizyon dizileriyle ilgili yorumlar yapan Deniz Tural bu kararla ilgili tepkisini “Kesinlikle çok doğru karar. Zaten geçenlerde de bu şekilde olması gerektiğini yazmıştım. Şansı hak ediyordu. Sevindirici.” sözleriyle dile getirdi.

Ancak konuyla ilgili hala resmi bir açıklama yapılmaması izleyicinin kafa karışıklığını gidermedi. İzleyici Kara Tahta dizisinin final kararından vazgeçildiğine dair resmi açıklama yapılmasını bekliyor.