Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyiciyi üzmüştü! Kanal D’nin final yapan dizisi bambaşka bir yolculuğa çıkıyor!

İzleyiciyi üzmüştü! Kanal D’nin final yapan dizisi bambaşka bir yolculuğa çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanalların binbir emekle ekrana getirdiği diziler, kimi zaman beklenen ilgiyi göremiyor ve kısa sürede ekrana veda ediyor. Daha çok yaz dizilerinin kısa sürede ekrandan gitmesi izleyicinin malumu. Ancak kimi yazlık diziler, sezonda da devam ederek daha ağır dizilerin karşısında tutunmayı da başarıyorlar.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir yazlık dizi vardı ki izleyici tanıtımları dönmeye başladığında merakla beklemişti. Zira iki hiç akla gelmeyen ismi başrole taşımaktaydı. Birisi özellikle Ramo dizisindeki rolüyle, diğeri de Hekimoğlu dizisindeki rolüyle dikkatleri çekmişti.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’dan bahsediyoruz. Bu iki başarılı isim, daha önce yan rollerde yer alsalar da bu kez başrolleriyle izleyiciye bir aşk hikayesi yaşattılar.

Baht Oyunu isimli Kanal D’nin dizisinde ayrıca İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen de rol alıyordu. İzleyenlerin keyif aldığı bir hikayeydi. Yazlık dizi olarak 15 Haziran’da ekrana gelmeye başlamıştı. Reytingleri iyi gidince kanal diziyi sezonda da devam ettirdi.

Fakat sezonda rakipler daha da güçlüydü ve Baht Oyunu dizisi ne yazık ki reytingleri düşünce kanal tarafından bitirildi. 17 bölüm yayınlanan dizinin son bölümü ise 12 Ekim’de ekrana gelmişti.

İzleyiciyi üzmüştü! Kanal D'nin final yapan dizisi bambaşka bir yolculuğa çıkıyor! 8

Baht Oyunu bittiğinde sosyal medyadan dizinin takipçileri bol bol eleştiri yüklü mesajlar yayınlamışlardı. Ancak reytingin keskin kılıcı, ne yazık ki bu hikayeyi de kesip attı!

Fakat kanalın arkasında durmaktan vazgeçtiği Baht Oyunu dizisi, öyle paketlenip kenara konulmadı! ARC Film imzalı dizi, dünyanın farklı ülkelerine satıldı! Dizi, Asya TV Forum 2021’de Asyalı kanallarının huzuruna çıkıyor.

Asya pazarına hitap eden içerik fuarı bu yıl da ATF Online+ adıyla dijital olarak düzenlenecek ve 1-3 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Kanal D International etkinliğe Baht Oyunu’nun (Twist Of Fate) yanı sıra Üç Kız Kardeş (Three Sisters) ve Aşkın Tarifi (Recipe of Love) dizileriyle televizyon kanalı yöneticilerinin karşısına çıkacak.

İzleyiciyi üzmüştü! Kanal D'nin final yapan dizisi bambaşka bir yolculuğa çıkıyor! 9