Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May, Maria ile Mustafa dizisi öncesinde stres attı!

Jessica May, Maria ile Mustafa dizisi öncesinde stres attı!

tarafından ker_def

Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in başrollerini paylaştığı Maria ile Mustafa dizisinin hazırlıklarının tamamlandığı ve çekimlerin başladığına yönelik ilk haberler geçtiğimiz hafta gelmişti.

Dizinin başrol oyuncularından Jessica May ise Bodrum tatilinde görüntülendi. Eşi Hüseyin Kara ve arkadaşları ile tatil keyfi yapan Brezilyalı güzel oyuncu, gönlünce eğlendi. Dizi çekimleri öncesinde moral depolayan oyuncu, “Yeni dizimizin çekimleri için İstanbul’a döneceğim. Tatilin son günlerini iyi değerlendirmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

Jessica May, Maria ile Mustafa dizisi öncesinde stres attı! 7

Maria ile Mustafa dizisinde ise hazırlıklar tamamlanmış ve çekimler de başlamıştı.Faruk Teber’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahdı olan Mustafa’nın aşk hikâyesini konu ediliyor.

Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu yapımda rol alıyor. Maria ile Mustafa dizisi yeni sezonda ilgi görmesi beklenen bir yapım konumunda.

Yeni Gelin dizisiyle kendisini gösteren Jessica May adına da bu dizi önemli bir çıkış projesi olacak. Maria ile Mustafa dizisi dram ağırlıklı bir proje olarak izleyici ile buluşacak.