Ana sayfa Dizi Haberleri Jessica May, Maria ile Mustafa dizisinde o kadar çok ağladı ki, sonunda başına bir dert geldi!

Jessica May, Maria ile Mustafa dizisinde o kadar çok ağladı ki, sonunda başına bir dert geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Maria ile Mustafa, geçtiğimiz ay final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Dizinin reytinglerinin düşük gelmesine rağmen, atv’den büyük destek bulduğunu ve 17 bölüm ekranda kalma başarısı gösterdiğini de belirtmek lazım. Dizide Maria karakterine hayat veren Jessica May, Ürgüp’ten döndükten sonra evde dinlenmeye çekildiğini söyledi.

Dizinin finalinin ardından Brezilya’ya giderek ailesini görmek gibi bir planı olduğunu belirten oyuncu, görüşmeleri olduğu için beklediğini ifade etti. Oyuncu, 1 yıldır ailesini göremediğini ve çok özlediğini söyledi. Ailesinin bulunduğu yerde hiç vaka olmadığını da söyleyen Jessica May, “Gerçekten çok özledim, bir an önce gitmek istiyorum” dedi.

Ürgüp’ten döndükten sonra evden çıkmamaya gayret ettiğini anlatan Jessica May, yeni projeler için görüşmelerin tamamlanmasını istiyor.

“Ben farklı şeyler denemek istiyorum. Hep tatlı kızları oynadım, bakalım değişik bir şeyler gelecek mi? Aksiyon mu, dönem mi? Çok istiyorum değişik bir şey. Hepsini denemek istiyorum, neler yapabilirim diye çok merak ediyorum.”

Kötü kadın rolleri de oynamayı çok istediğini, neler yapabileceğini görmeyi arzuladığını belirten Jessica May, en kısa zamanda bu tür projeler beklediğini anlattı.

Oyuncunun eşi Hüseyin Kara da şu detayı anlattı: “Dram işi yaptı, çok ağladı. Ben ilk defa o kadar çok ağlarken gördüm. Onunla beraber ben de ağladım. İşte bugün de doktora gittik, gözlerinde problem olur mu diye. Bazen destek alıyordu gözlerine. Her sene kontrol etmemiz lazım dedi doktor.”

Maria ile Mustafa dizisinde birçok sahnede gözyaşı dökmek durumunda kalan oyuncu, bunun olumsuz yansımalarını da hissettiğini anlattı. May, “Günün içinde 17 tane sahne olunca, bazen 9 tane sadece ağlamam gerekiyor. Bütün gün ağlamam gerektiği zaman göz pınarım kuruyor ve destek almak zorunda kalıyorum. Ondan dolayı sürekli kontrole gidiyorum” diye konuştu.