Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete 2.Sezon 1. Bölüm – Kullanıp Attı Derler

Jet Sosyete 2.Sezon 1. Bölüm – Kullanıp Attı Derler

tarafından ker_def

BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilen Jet Sosyete yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estiriyor. İlk sezonuyla Star TV ekranında izleyici ile buluşan Jet Sosyete, 2. sezonda ise tv8’de izleyici ile Çarşamba günleri buluşmakta. Jet Sosyete dizisinin yeni bölümünden görüntüler youtube resmi sayfasında paylaşıldı.

Videodan dizinin yeni bölümünden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz…

Jet Sosyete oyuncu kadrosu bir hayli geniş! İşte dizide yer alan isimler; Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Emre Taştekin, Tuğba Çom Deniz, Cengiz Ecem Uzun.

2. sezon 1. bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar… Alara ve İlayda’nın babası Levent Çıkrıkçıoğlu (Ozan Güven,) Alara ile gittiği Karadeniz gezisinden kızların manevi ablası Kumsal ile birlikte döner. 10 yıl önce zor kurtuldukları Kumsal’ın eve tekrar dönmesi ile kızların hayatı karışır.

Levent Çıkrıkçıoğlu’nun gelişi, Özpamuk Ailesi’nin tatilini yarıda kesip dönmelerine sebep olacaktır.

Ofis çalışanlarının tatil rehavetiyle karşılaşan Levent, Cengiz’e zor zamanlar yaşatacaktır.

Yaz başında İlayda ile olan düğününden kaçan Ozan, Melike ile gizli gizli görüşmektedir. Fakat Ozan’ın yasak olan her şeye zaafı İlayda’nın da ona yasak olmasıyla tekrar ona ilgi duymasına sebep olacaktır.

Ofiste yeni çalışmaya başlayan Nazlı’nın da Ozan’a yasak olması, işleri iyice karıştıracaktır.

Şennur’un, Talip ve Yıldız’a ev almak için kredi almak istemesi ama kefil olarak Yaşar’ı seçmesi, Yaşar’ın kefillik fobisiyle birlikte ilginç sonuçlar doğuracaktır.