Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete 2.Sezon 10. Bölüm – Vasiyet İşleri

Jet Sosyete 2.Sezon 10. Bölüm – Vasiyet İşleri

tarafından ker_def

Jet Sosyete 2. sezon 10. bölümü 19 Aralık Çarşamba günü izleyicilerle tv8 ekranında buluştu. Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu ve Hasibe Eren gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü yine eğlenceli sahnelerle doluydu.

Dizinin bu bölümünden önemli sahneler youtube’daki resmi sayfasında paylaşıldı. Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Jet Sosyete2. sezon 10. bölümünde yaşananların detayı ise şöyle:

Yaşar ve Safiye’nin mahalleden bir tanıdıkları genç yaşta hayatını kaybetmiştir. Vasiyeti üzerine helvasını Safiye yapmıştır ve herkese dağıtmaktadır.

Bu olay Özpamuk Ailesi’nde birçok şeyin sorgulanmasına yol açar. Kim vasiyetinde ne yazacaktır ve güvenip kime bırakacaktır. Bu güven sorgulamaları içinde Zahide Gizem’in ona bakmayacağını düşünerek kendince bir test yapar ve ayağını burkmuş numarasına yatar.
Gizem o kadar çok ilgilenir ki Zahide bu ilgiden çok bunalır ve kurtulmaya çalışırken bütün numaraları ortaya çıkar.

Cengiz ise bu genç kayıptan sonra orta yaş krizine girer ve hayatta yapmak isteyip yapamamış olduğu şeyleri peş peşe yapmak için planlar hazırlar. Eve karşı bahanesi ise Yaşar’ın orta yaş krizinde olup onu zorladığıdır. Yaşar’ın gerçeği kendi ailesine söylemesine izin vermez ve git gide Safiye ile Yaşar’ın arası açılır.

İlayda Harry (Hayri) ile beslenme danışmanlığı ve yaşam koçluğu için birlikte çalışmaya karar verir. Ozan, kendisi de Harry (Hayri) ile birlikte çalıştığı için İlayda’nın bunu onu yakından takip edebilmek için yaptığını zanneder. Bu kuşkuları o kadar abartılıdır ki sonuçta o hala İlayda’ya saplantılı gibi görünür.

Şennur ve Kumsal Talip’i Yıldız’a olan ilgisinden vazgeçirebilmek için birlikte planlar yapmaya başlar. İlk denemeleri olan iyi yemek yapma kozu planladıkları gibi yürümez. Artık bir tek koz kalmıştır. Kumsal’ın da dans ettiği gerçeği..