Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı İzle! Jet Sosyete ne zaman dönüyor?

Jet Sosyete 2. Sezon 12. Bölüm Fragmanı İzle! Jet Sosyete ne zaman dönüyor?

tarafından ker_def

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve Gizem Karakterine hayat verdiği dizide; Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, gibi önemli isimler de yer almakta. Özel kanalların reklamların azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini göstermediği Ocak ayının ilk 3 haftasında izleyiciler dizileri çok özledi.

Jet Sosyete de bu arada yeni bölümleriyle yayınlanmadı. Ancak dizide çekimler önceki günlerde başlamış ve yeni bölümler için de hazırlıklar son hızıyla devam etmişti. Jet Sosyete dizisinin 23 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 2. sezon 12. bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte? Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler izleyicilerle buluştu. Videodan 2. sezon 12. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Dizinin en son yayınlanan bölümü 26 Aralık Çarşamba günü 2. sezon 11. bölümüydü. Bu bölümde yaşananların detayı ise şu şekildeydi:

Jet Sosyete’de yeni yıl heyecanı başlamıştır. Herkes yeni yıl planlarını yapmakta ve hediyelerini hazırlamaktadır.

Gündüz, Alara’ya güzel bir hediye alabilmek için kuaförde çalışmaya başlar. Fakat kuaförde müşterilerle kurduğu ilişkiler Alara ile arasının açılmasına yol açar.

Safiye’nin yaptığı güzel çikolatalar, yılbaşı döneminde rağbet görür. Bunun üzerine Gizem, Melike ve Yıldız’la birlikte bu işi kurumsallaştırmak için kolları sıvarlar. Ancak denedikleri yöntemler başlarına iş açar.

İlayda ve Harry’nin iş ilişkileri giderek duygusal bir boyut kazanmaktadır. Bu duygusallık birbirlerine verdikleri yeni yıl hediyesiyle pekişir.

Safiye’nin Şennur’u hırsızlıkla suçlaması Yıldız ve Talip’in arasının açılmasına sebep olur. Bunu fırsat bilen Şennur, Kumsal ve Talip ile yılbaşı yemeği planlar ama yemek istediği gibi sonuçlanmaz.

Gizem ve Safiye’nin arasının açılmasıyla yılbaşı planları bozulur. Durumu düzeltmek için Safiye’nin harcadığı çabalar yeni yıl gecesi sonuç verecektir.

Tüm Jet Sosyete ekibi, Sertab Erener konserinde buluşarak mutlu bir yıla girerler.