Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete 2. Sezon 7. Bölüm – Bu Ne Görgüsüzlük

Jet Sosyete 2. Sezon 7. Bölüm – Bu Ne Görgüsüzlük

tarafından ker_def

Jet Sosyete yeni bölümüyle 21 Kasım Çarşamba akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Gülse Birsel’in yer aldığı Jet Sosyete dizisinin 2. sezon 7. bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümü yine eğlenceli sahneleriyle izleyenleri memnun etti. Önemli sahneler de youtube resmi hesabından yayınlandı.

Videodan 2. sezon 7. bölümden başlıktaki sahnenin detaylarını izleyebilirsiniz. Dizide yaşananların ayrıntıları ise haberimizin devamında yer alıyor.

Yaşar’ın şirket çalışanlarının tümünü dahil ederek kurduğu whatsapp grubu şirket içinde popülerlik kazanmasını ve herkesle yakınlaşmasını sağlar. Yağmur gibi yağan mesajlardan sıkılan İlayda’nın gruptan çıkması ile olaylar büyür.

Aynı salonda dans dersi almaya başlayan Kumsal ile Yıldız bu sayede tanışırlar. Talip ise bu tanışıklıktan haberdar olmadan Kumsal’la flört etmeye çalışmaktadır.

Zahide’nin en sevdiği dizi İlayda’ların yalısında çekilecektir. Zahide ve Gizem’in set ziyareti Gizem’in diziden rol kapmasıyla sonuçlanır.

Safiye, fokus grup araştırmalarında C kategori ev kadınlarını temsil etmek üzere iş bulmuştur. Gizem’in dizide rolüne devam edebilmesi onun fokus grup toplantısında söyleyeceklerine bağlıdır.

Alara’nın sağlıklı yaşam adına girdiği açlık diyeti sonucunda bayılması ile onu hastaneye götürmek zorunda kalan ve kendi yerine Şennur’u fokus grup toplantısına gönderen Gizem’in dizi hayatını tehlikeye girer