Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete 2. Sezon 8. Bölüm – Hayatınla Ödersin

Jet Sosyete 2. Sezon 8. Bölüm – Hayatınla Ödersin

tarafından ker_def

Jet Sosyete dizisi 2. sezon 8. bölümüyle 5 Aralık Çarşamba günü izleyicilerle tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Hasibe Eren gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Jet Sosyete dizisinin 2. sezon 8. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 2. sezon 8. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki bu bölümde neler yaşanmıştı? İşte ayrıntılar:

Yaşar kendine internet üzerinden çok uygun fiyata elektronik alet almıştır. Kendisiyle gurur duymaktadır fakat paket geldiğinde içinden bir biblo çıkar. Yaşar, ailenin dalga konusu olurken, biblonun çok değerli bir koleksiyon parçası olduğu ortaya çıkar. Zahide dahil herkes biblonun peşine düşer.

Şennur, evinde aile dizilimi yapmaya karar vermiştir. Kısa sürede bunu duyurmayı ve popüler hale getirmeyi başarır. Herkes aile dizilimine geliyordur. Kumsal’ın ailesi ile ilgili daha fazla bilgi alabilmek için Kumsal’ı da çağırır ama aynı seansa Yıldız’ın da gelmesi ile olaylar karışır.

Fokus grup sonuçları yüzünden Gizem’i, ‘Zehir Zıkkım’ dizisinden çıkaracaklardır. Oynadığı bölümde öldüreceklerdir. Gizem bunu engelleyebilmek için çeşitli planlar yapar.

İlayda, Cengiz ve Yaşar’a bu sefer sağlıkları konusunda büyük bir baskı yapmaya başlar. İkisinin de yaş itibari ile kalp krizi geçirme riski olduğu bahanesiyle çeşitli tetkiklerden geçmelerini ister. Üzerlerindeki baskı sonucu ofiste panik atak geçirirler.
İlayda, onları hastaneye götürmeye çalışırken başka sürprizlerle karşılaşır.