Ana sayfa Dizi İzle Jet Sosyete 2. Sezon 9. Bölüm – Karakterli Kalça

Jet Sosyete 2. Sezon 9. Bölüm – Karakterli Kalça

tarafından ker_def

Jet Sosyete yeni bölümüyle 12 Aralık Çarşamba akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu gibi önemli isimleri buluşturan dizinin yeni bölümünde eğlenceli sahneler vardı. Jet Sosyete dizisinin youtube resmi sayfasında bu sahnelerden bazıları yayınlandı.

Videodan 2. sezon 9. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Dizinin bu bölümünden detaylar ise şöyle:

Depoda Ozan’dan kalan temizlik robotunun bulunmasıyla Safiye’nin hayatı değişir. Artık bel ağrılarından kurtulmuştur. Zahide yüzünden robotun bozulması Yüksel ile Özpamuk ailelerinin arasında gerginliğe neden olur.

Gündüz, kısa yoldan para kazanma çabalarına Alara ve Ozan’ı da dahil eder. Emlakçılarla anlaşan Gündüz, Alara ve Ozan’ı sahte alıcı olarak pazarlığa sokup alıcıları yanıltmaktadır. Fakat işler istediği gibi yürümez.

Melike, internette arkadaş bulma sitelerinden kendine flört aramaktadır. Bunu öğrenen Ozan, Melike’ye tekrar yaklaşabilmek için aynı internet sitesine üye olur. Ama hiçbir şey umduğu gibi sonuçlanmaz.

Kumsal ve Şennur’un arası, Kumsal’ın Yıldız’ın gözünün hala dışarda olduğunu öğrenmesiyle tekrar düzelir.

Gizem’in Zehir Zıkkım dizisindeki rol arkadaşı Mehmet diziden kovulmamak için artık Gizem’e iyi davranmaya ve aralarını düzeltmeye karar verir. Cengiz her şeyi yanlış anlar ve kıskançlık krizleri geçirir.