Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 37. bölüm ön izlemede Yaşar’ın eli ayağı birbirine dolanıyor!

Jet Sosyete 37. bölüm ön izlemede Yaşar’ın eli ayağı birbirine dolanıyor!

tarafından ker_def

Jet Sosyete dizisinde finale doğru 3 bölüm kaldı. 2 Mayıs’ta ekrana gelecek 39. bölümle birlikte ekrana veda edecek olan Jet Sosyete, gelecek sezon dijital platformda hayranları ile buluşacak. Jet Sosyete dizisinin 18 Nisan Perşembe, yani bu akşam 37. bölümü izleyicilerle buluşacak.

Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Sarp Apak, Enis Arıkan, Aslı Bekiroğlu gibi önemli isimleri bünyesinde bulundurmakta. Dizinin 37. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Miras kalan Yaşar’a mafyadan tehdit var. Yaşar bu durumdan kurtulmak için çare arıyor.

Peki 37. bölümde ne olacak? İşte dizinin yeni bölümünden detaylar:

Tony’nin organizasyonu seçkin konukların katılacağı özel bir bölüm için, Tony, İlayda, Gizem, ve Şennur yemekteyiz programına katılacaklardır. Şennur da eski televizyon programlarındaki reyting başarısı yüzünden yarışmaya alınmıştır.

Söz verdiği halde, Gizem başka hiçbir ünlü konuk ayarlayamayınca son yarışmacı da Safiye olur. İlayda Safiye’nin el lezzetini öğrenince çeşitli yollarla Safiye’nin sırlarını çözmeye çalışır. Ama asıl işleri karıştıran Şennur’dur.

Zahide’nin evdeki sürekli dırdırından usanan Cengiz ve Ozan O’nu resim kursuna gitmesi için ikna ederler. Zahide’yi motive etmek için herkesi organize eden Cengiz ve Ozan, olaylar resim sergisine kadar gidince kontrolü elden kaçırırlar.

Yaşar’a eskiden çalıştığı tekstil şirketinden tanıştığı İrfan abisinden miras kalır. Yüksel ailesi bu habere çok mutlu olur. Ancak bu mirasın talibi çoktur.