Ana sayfa Dizi Fragmanları Jet Sosyete 7.bölümde çok önemli bir toplumsal soruna vurgu var!

Jet Sosyete 7.bölümde çok önemli bir toplumsal soruna vurgu var!

tarafından ker_def

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, bugün yayına girecek yedinci bölümünde kök hücre bağışına dikkat çekecek. Gülse Birsel imzalı dizi internet üzerinde yayınlarına 3. sezonuyla devam ediyor. Cuma akşamları saat 20.00’de PuhuTV platformunda yeni bölümleri yayınlanan diziyi Gülse Birsel hem yazıyor hem de başrolünde yer alıyor.

Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete dizisi önemli bir toplumsal konuya odaklandı.

‘JET SOSYETE’ KÖK HÜCRE BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKECEK

puhutv.com’daki üçüncü sezonunda seyircisini güldürmeye devam eden ‘Jet Sosyete’, bu bölümde kök hücre bağışının hayati önemine vurgu yapıyor. Alara’nın kök hücre çalışmalarına destek vermek amacıyla bağışçı bulma çabasının konu alındığı bölümde, Şennur’dan alınan örneklerin bir hastayla uyuşması ortalığı karıştıracak.

puhutv.com kullanıcıları; ‘Jet Sosyete’nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV’den ulaşabilir, diziyi zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir. puhutv.com’a üye olunduğunda ise bazı özel avantajlardan ve ‘kaldığın yerden izle’ seçeneğinden faydalanmak mümkün.

Her cuma yeni bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak ‘Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com’dan ücretsiz olarak izlenebiliyor.

JET SOSYETE – KÜNYE

Yapım: BKM

Yönetmen: Hakan Algül

Senaryo: Gülse Birsel

Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin