Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisi 2. sezon 8. bölümden çekim hataları çok güldürüyor

Jet Sosyete dizisi 2. sezon 8. bölümden çekim hataları çok güldürüyor

tarafından ker_def

İlk sezonunda Star TV’de ekrana gelen, bu sezon ise tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Jet Sosyete dizisinin Çarşamba günü 2. sezon 8. bölümü ekrana geldi.

Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Sarp Apak gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Jet Sosyete dizisinin bölümleri kadar, çekim hataları da büyük dikkat çekmekte.

Dizinin yeni bölümünün ardından çekim hataları yayınlandı.

İzleyiciler çekim hatalarında da bir hayli gülümsedi. Videodan izleyebilirsiniz.

Peki 2. sezon 8. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Yaşar kendine internet üzerinden çok uygun fiyata elektronik alet almıştır. Kendisiyle gurur duymaktadır fakat paket geldiğinde içinden bir biblo çıkar. Yaşar, ailenin dalga konusu olurken, biblonun çok değerli bir koleksiyon parçası olduğu ortaya çıkar. Zahide dahil herkes biblonun peşine düşer.

Şennur, evinde aile dizilimi yapmaya karar vermiştir. Kısa sürede bunu duyurmayı ve popüler hale getirmeyi başarır. Herkes aile dizilimine geliyordur. Kumsal’ın ailesi ile ilgili daha fazla bilgi alabilmek için Kumsal’ı da çağırır ama aynı seansa Yıldız’ın da gelmesi ile olaylar karışır.

Fokus grup sonuçları yüzünden Gizem’i, ‘Zehir Zıkkım’ dizisinden çıkaracaklardır. Oynadığı bölümde öldüreceklerdir. Gizem bunu engelleyebilmek için çeşitli planlar yapar.

İlayda, Cengiz ve Yaşar’a bu sefer sağlıkları konusunda büyük bir baskı yapmaya başlar. İkisinin de yaş itibari ile kalp krizi geçirme riski olduğu bahanesiyle çeşitli tetkiklerden geçmelerini ister. Üzerlerindeki baskı sonucu ofiste panik atak geçirirler.

İlayda, onları hastaneye götürmeye çalışırken başka sürprizlerle karşılaşır.