Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisine eleştiriler azaldı, övgüler çoğaldı!

Jet Sosyete dizisine eleştiriler azaldı, övgüler çoğaldı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Gülse Birsel’in başrolünde yer aldığı Jet Sosyete dizisinin 12. yeni bölümü 13 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 12.bölüm fragmanı izleyicilerden ilgi gördü. Yine başarılı bir bölümün Pazar günü izleyici ile buluşacağı imajı verildi.

Gündüz’ün Alara’nın doğum gününü kutlaması ve Gizem’in Şennur’un hakkından gelmesi izleyicilerin hoşuna gitti, dizinin iyi ilerlediği düşüncesi izleyicinin yorumlarına yansıyor.

Jet Sosyete dizisinde haftalar ilerledikçe Gülse Birsel’e yönelik eleştirilerin azaldığı ve övgülerin arttığına şahit oluyoruz.

Dizinin maddiyata dayalı bir hayatı çok iyi şekilde yansıttığını düşünen izleyiciler, bu konseptten memnun olduklarını belirtmekteler.

İşte Jet Sosyete dizisi 12. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Damadını hiç sevmeyen, altıncı hissi pek kuvvetli Safiye’nin annesi Fikret’in ziyareti Yüksel ailesinde işleri karıştırıyor.

JET SOSYETE DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Jet Sosyete dizisine eleştiriler azaldı, övgüler çoğaldı! 7

Yalıda ise hayalet paniği var! Yalıda meydana gelen açıklanamayan olaylar eski hikayeleri gün yüzüne çıkarıyor. Hayalet Necmiye Hanım gerçekten İlayda’nın düğün hazırlıklarından mı rahatsız?

Ozan’ın her sene hazırlamakta geciktiği rapor, ofiste yeni bir iddia konusu oluyor. Yaşar; Pelin ve Tony’le girdiği iddiayı kazanabilecek mi? Talip, Yıldız ve annesinin arasını düzeltme niyetinde. Şennur ise Talip’in bu niyetine kolay kolay teslim olacak gibi gözükmüyor.