Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete dizisine usta bir oyuncu konuk oluyor…

Jet Sosyete dizisine usta bir oyuncu konuk oluyor…

tarafından zk zk
tv8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisine usta bir oyuncu yeni bir karakterle geliyor…

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı ‘Jet Sosyete’ dizisinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne usta oyuncu Metin Coşkun konuk oluyor. Ayşenil Şamlıoğlu’nun hayat verdiği Zahide ile Coşkun’un canlandırdığı Fazlı Bey’in, Sevgililer Günü buluşması ekran başındakileri kahkahalara boğacak.

Yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün oturduğu, zengin oyuncu kadrosuyla Çarşamba akşamları izleyicilerle TV8 ekranında buluşan ‘Jet Sosyete’, bir haftalık aranın ardından sürprizlerle dolu bir bölümle geliyor.

Jet Sosyete dizisine usta bir oyuncu konuk oluyor... 7

Dizinin 13 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde gerek sinema ve dizi ile ekranda, gerekse tiyatro sahnesinde pek çok önemli yapımda rol alan usta oyuncu Metin Coşkun konuk oluyor. Coşkun, Ayşenil Şamlıoğlu’nun canlandırdığı Zahide karakterinin eski mahallesindeki kuru temizlemeci Fazlı Bey rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Sevgililer Günü’nün kutlanacağı ve birçok sürprizin yaşanacağı bölümde Fazlı Bey’in Gizem (Gülse Birsel) ve Cengiz (Cengiz Bozkurt) ile sahnesi de ekran başındakileri çok güldürecek.

‘Jet Sosyete’, yeni bölümüyle 13 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00’da TV8’de ekranlara gelecek.