Ana sayfa Sosyal Medya Jet Sosyete’nin İlayda’sı Deniz Cengiz, dizilere bomba bir projeyle dönüyor!

Jet Sosyete’nin İlayda’sı Deniz Cengiz, dizilere bomba bir projeyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deniz Cengiz, çeşitli sinema filmlerinde yer aldıktan sonra dizi dünyası ile Jet Sosyete sayesinde tanıştı. Gülse Birsel’in hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı Jet Sosyete 3 sezon süren bir projeydi ve 2020 yılının Mayıs ayında da final yaparak ömrünü tamamladı.

Jet Sosyete dizisinde İlayda Çıkrıkçıoğlu karakterinde çok başarılı bir performans sergileyen Deniz Cengiz, kendisini popüler yapan adımı da atmış oldu. Bu dizi genç oyuncunun kariyerindeki bir dönem noktası olarak görülüyor. Jet Sosyete projesinden sonra uzun süre bir projede yer almayan Deniz Cengiz, şimdi yeni anlaşması ile gündemde.

Süreç Film tarafından hazırlıkları devam eden dizinin hikayesi Ersoy Güler’e ait… Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeni olarak da tanıyacağınız Güler, projenin yönetmenliğini de üstlendi… Marmaris’te Ağustos ayının ilk haftasında çekimlerine başlanacak olan İçimizden Biri projesinin yeni oyuncusu Deniz Cengiz oldu.

Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz, dizilere bomba bir projeyle dönüyor! 7

Show TV ekranında yayınlanacak olan dizinin başrolünde Özge Yağız ve Bora Akkaş bulunuyor. İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın sıra dışı aşkının anlatılacağı projede tecrübeli oyuncular bir araya geldi.

Mustafa Avkıran, Asuman Dabak, Renan Bilek, Derya Alabora, Benian Dönmez projede yer alan tecrübeli isimler olarak dikkatlerimizi çekiyor.