Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’nin ünlü ismi diziden ayrıldı mı?

Jet Sosyete’nin ünlü ismi diziden ayrıldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Güldür Güldür Show programında, Şevket karakteri ile büykü başarı kazanan Çağlar Çorumlu, 2013-2018 yılları arasında programın en başarılı isimlerinden birisiydi.

2 sezon önce Jet Sosyete dizisindeki Yaşar Yüksel karakteri için programdan ayrılan Çorumlu, hayranlarını bir hayli üzmüştü.

Şevket hoca karakteri ile sosyal medyanın dilinden düşmeyen Çorumlu, Jet Sosyete dizisindeki rolüyle ise izleyicilerin beklentilerini karşılayamamıştı. Bugün gelen haberler Çorumlu’nun yeniden Güldür Güldür Show’a dönüş yaptığını duyuruyor.

Önce Star TV, ardından TV8 ekranında izleyicilerle 2 sezon buluşan Jet Sosyete, Mayıs ayında ekran ömrünü tamamladı.Dizinin Ekim ayından itibaren dijital platformda 45-60 dakikalık bölümlerle yer alması bekleniyor. Gülse Birsel de tatilde dizinin senaryosunu yazmaya başladığını ve Ekim ayında yeniden dönüş yapacaklarını açıklamıştı.

Jet Sosyete'nin ünlü ismi diziden ayrıldı mı? 7

Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür Show ekibine 2 yıl aradan sonra döndüğüne göre, şimdi Jet Sosyete dizisindeki Yaşar Yüksel rolü ne olacak?

Çorumlu diziye devam edecek mi? Oyuncu değişikliği mi yaşanacak? Yoksa karakterle ilgili Gülse Birsel bir tasarruf mu yapacak?

Jet Sosyete hayranları yeni sezon öncesinde başrol oyuncusunun durumunu merak ediyor.