Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete’nin Yıldız’ı Tuğba Çom Makar’la ilgili gerçeği öğrenenler çok şaşırıyor!

Jet Sosyete’nin Yıldız’ı Tuğba Çom Makar’la ilgili gerçeği öğrenenler çok şaşırıyor!

tarafından zk zk
Star TV’de Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı Jet Sosyete dizisiyle izleyenlerin hafızasına kazındı Tuba Çom Makar.

Genç oyuncu, dizide oynadığı karakteriyle çok sevildi. Daha önce Güzel Kız, Türkan, Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol almasına karşın, Jet Sosyete ile çıkış yaptı.

Dizide gerçek yaşından daha küçük bir yaşta olan Yıldız’ı oynayan Tuğba Çom Makar, kıyafetleri ve tavırlarıyla öyle bir imaj edindi ki gerçek hayatta onu görenleri şaşırtıyor.

Bu şaşırtmacadaki en büyük etken ise aslında onun bir anne olması.

1990 doğumlu olan oyuncu, 2015 senesinde Yönetmen Erhan Makar ile dünya evine girdi ve Rüzgar isimli bir oğlu var.

Makar, Vatan Gazetesi’nden Melis Güvenç’e verdiği röportajda, “Anne olduğunuzu duyanlar bu duruma şaşırıyor mu?” sorusuna şöyle yanıt veriyor:

Jet Sosyete'nin Yıldız'ı Tuğba Çom Makar'la ilgili gerçeği öğrenenler çok şaşırıyor! 7

“Çok şaşıran insanlar var. Özellikle Rüzgar ile parka gittiğimizde ona ‘oğlum’ diye seslendiğimde yanıma gelip “Nasıl yani ama siz çok küçük değil misiniz? Çocuğunuz mu var? Nasıl olur?” diyorlar. Çünkü çoğu beni 19-20 yaşında zannediyor. Ama bu durumdan şikayetçi değilim aksine hoşuma gidiyor o ayrı.”

Bu arada Jet Sosyete dizisinin kendisi için hafızasından silemeyeceği büyük bir deneyim olduğunun altını çizen Tuğba Çom Makar, oynadığı karakter için de şunları söylemiş: “Yıldız’ın aklı beş karış havada hallerini oynamaktan aşırı keyif alıyorum, sınırlar koymuyorum Yıldız’a çünkü o aklına ilk geleni yapan biri! Bazen nasıl bu kadar salak ve saf olabiliyor diye hayıflandığım oluyor ama bana oynarken alan açan bir karakter.”

JET SOSYETE TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yıldız ile tek benzerliğinin patavatsızlığı olduğunu da vurgulayan Makar, modayla çok ilgilenmediğini belirtiyor.

TUĞBA ÇOM MAKAR KİMDİR?

1990 doğumlu oyuncu Tuğba Çom Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. 2015 senesinde yönetmen Erhan Makar ile dünya evine girmiştir. Bugüne kadar Serender, Güzel Kız, Türkan, Koyu Kırmızı, Benim İçin Üzülme ve Komedi Türkiye gibi projelerde yer almıştır. Tuğba Çom Rize’de dünyaya gelmiş, aslen Rize’lidir.