Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Urgancıoğlu hayranları heyecanla o diziyi bekliyor!

Kaan Urgancıoğlu hayranları heyecanla o diziyi bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2002 yılında Karoğlan isimli diziyle ekran kariyerine başlayan Kaan Urgancıoğlu, 18 yıllık kariyeri boyunca birçok yapımda kendini gösterdi. Canım Ailem dizisinde Talat ile öne çıkan oyuncu, Leyla ile Mecnun’da Berkcan olarak sevildi.Büyük çıkışını ise Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu karakteri ile yaptı. Kaan Urgancıoğlu, 2017 yılından bu yana dizilerde görünmeyince, magazinde de hiç yer bulmayınca hayranları onu hem çok özledi hem de yeni dizisi Aşk 101’deki hallerini çok merak etti.

Aşk 101’in Kemal’i Kaan Urgancıoğlu’nun yeniden setlere dönüşü büyük bir müjde olmuştu. Şimdi Aşk 101, 24 Nisan tarihinde izleyicilerle buluşacak. Sosyal medyada mesaj üstüne mesaj paylaşan Kaan Urgancıoğlu hayranları, diziyi ünlü oyuncu için izleyeceklerini belirten mesajlarıyla sosyal medyayı sallıyor.

Kaan Urgancıoğlu hayranları heyecanla o diziyi bekliyor! 10

Aşk 101 dizisi, Netflix’te 1990’ların dünyasını izleyicilerin karşısına getirecek. Özgürlük, neşe ve sevgi dolu günlere dönüş yapacak.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ise iki aşık öğretmeni canlandırıyor. Bu ikili size kendinizi iyi hissettirecek.

Kaan Urgancıoğlu hayranları heyecanla o diziyi bekliyor! 11

Sosyal medyada özellikle de Urgancıoğlu’nun hayranları yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Diziyi oyuncu için izleyeceklerini ve çok heyecanla beklediklerini belirten birçok mesaj var.

Kaan Urgancıoğlu hayranları heyecanla o diziyi bekliyor! 12

Aşk 101 dizisinin Kemal’i Kaan Urgancıoğlu ile Burcu’su Pınar Deniz’in özel açıklamalarını Marie Claire dergisinin yeni sayısında bulabilirsiniz.

Kaan Urgancıoğlu hayranları heyecanla o diziyi bekliyor! 13