Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Urgancıoğlu’nun kalp emojisi için Pınar Deniz’in yorumunda dikkat çeken nokta!

Kaan Urgancıoğlu’nun kalp emojisi için Pınar Deniz’in yorumunda dikkat çeken nokta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu arasında bir aşk yaşanıp yaşanmadığı konusu son dönemde bir hayli öne çıktı. İkili ilk olarak Aşk 101 isimli dizide partnerlik yaptı ve çok da başarılı oldular. Sonra ise Yargı dizisinde çok etkili bir dizi çiftine dönen Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu birçok hayranı tarafından da birbirlerine yakıştırılıyor.

Son dönemde birbirlerine yakıştırılmaları ve çok uyumlu olmaları konusu gündemde ve Kaan Urgancıoğlu, dizinin başarısını da getiren bu durumun özellikle tercih edildiğini hatırlatmıştı…

Pınar Deniz’in Cannes Film Festivali’ndeki paylaşımına kalp emojisi ile yanıt veren Kaan Urgancıoğlu, hem arkadaşını desteklemiş hem de birçok kişinin dikkatini çekmişti.

Kaan Urgancıoğlu'nun kalp emojisi için Pınar Deniz'in yorumunda dikkat çeken nokta! 7

Tabii ki magazinciler de bu kalp emojisinin anlamını Pınar Deniz’e sormadan geçmedi… Ünlü oyuncu Türkiye’ye dönüşünde bu kalp emojisi için şu yorumu ile dikkat çekti:

“Partnerim, arkadaşım. Kalp emojisi koyacak tabii. Destekçim, ne olacaktı? O da gitse ben de gurur duyarım. Altına seni seviyorum diye de yazarım, bunda bir şey yok. Seviyorum tabii ki, 3 yıldır beraber çalışıyoruz. Hem insanlığını çok seviyorum hem kendisini oyuncu olarak çok seviyorum. O yüzden Kaan benim için çok değerli.”

Pınar Deniz’in bu sözleri aslında Kaan Urgancıoğlu ile ne kadar yakınlaştıklarını ve ne kadar iyi bir dost haline geldiklerini anlatması bakımından önemliydi. Belki herkes aralarında bir aşk yaşanıyor mu diye merak ediyor ama, aralarında büyük bir saygı ve sevginin olduğu bu sözlerden anlaşılıyor. Aşk olmasa da sevgi ve saygı iki oyuncuyu bir araya getirmiş durumda.