Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Kaan Yıldırım Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Kaan Yıldırım Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

tarafından ker_def

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Adı: Kaan Yıldırım
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1986
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.80 m.
Kilosu:  70 kilo
Burcu: Oğlak
Göz Rengi: Kahverengi
Annesi: Seyhan Yıldırım
Babası: Hakan Yıldırım
Instagram: https://www.instagram.com/kaannyildirimm/
Evcil Hayvanları: Köpeği var.

Kaan Yıldırım Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 8

Ailesi:  Aile konusunda her zaman kendisini şanslı görüyor. Arkadaş gibi iletişim kurduğu bir ailesi var. “Her kararımda yanımda dururlar. İnsan neyi deneyimlemek istiyorsa deneyimlemeli. Bir insanın, kendi çocuğu da olsa yapmak istediği bir şeye ‘hayır yapamazsın’ demesi bana çok ilkel geliyor. Kaldı ki sanatla uğraşmak isteyen her genç desteklenmeli. Herkes kendi yolunu kendi seçmeli bu hayatta.”  

Eğitim hayatı: İngiltere Londra Brunel Üniversitesi Pazarlama Bölümü’nden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk macerası nasıl başladı? Oyuncu olma isteği kafasında hep vardı. Pazarlama eğitimi aldı ancak başka bir sektörde çalışırken hiç mutlu değildi. “Bunun üzerine oyunculuk eğitimi almaya başladım. Hazır hissettiğim zamanda audition’lara girdim çeşitli projeler için. ‘Kayıp’ dizisiyle bu süreç başlamış oldu.

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına ‘Kayıp’ dizisinde ‘Kadir’ karakterini canlandırarak başladı.

Hangi proje ile parladı? ‘Ulan İstanbul’ dizisinde canlandırdığı ‘Ferdi’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Kişilik özellikleri: İnatçı, tuttuğunu koparan, rahat, mütevazi, sempatik, sıcakkanlı.

Sosyal: En sevdiği eylem, yeni yerler görmek ve ülkeler gezmek.  Onun dışında sporun birçok alanıyla da ilgileniyor, boş zamanlarında muhakkak spor yapıyor.

Düşünce yapısı: Genelde basit yaşamayı seviyor. Salaş yerleri, kasıntı mekanlara tercih ediyor. “Sevdiklerinle sağlıklı bir şekilde yaşıyorsan, başkasına muhtaç değilsen, borcun harcın yoksa bana göre bu devirde zenginsindir. Lüksü doğru zamanda ve doğru yerde herkes kadar severim ama zaafım yok. İnsan için az para da çok para da tehlike. İkisi de hata yaptırabilir. En iyisi orta karar her zaman.”

İlk sinema filmi: Aytaç Ağırlar/ Bölük

Aşk tanımı: “Aşk tanımı zor bir şey. Herkese göre değişir.  Ama aşkın içindeki dostluk, güven ve sonsuz sevgi çok önemli. İnsanı insan yapan bunlar zaten. Karşılıklı olarak, ilişki doğru yönetildiğinde aşk dünyanın en güzel duygusu.”

Yeniden evliliğe sıcak bakıyor mu? İleride mutlaka çocuk sahibi olmak istediği için yeniden evlilik fikrine de uzak bakmıyor.

Hayata bakışı: Hayatta yaptığı her şey, yaşadığı ve tecrübe ettiği bütün durumlar, tanıştığı insanlar ve yaptığı işlerin onu dönüştürdüğüne inanıyor.  “Bir şeyler öğrene öğrene, eğer açık isek değişe değişe ilerliyoruz. Her iş bana ayrı bir şey öğretti açıkçası. Hayatta hep mutluluk istiyoruz ya.  Her yaptığımız işte bana göre çoğu zaman sizi mutsuz eden unsurlar size daha fazla şey öğretiyor.”

İş hayatına bakışı: Bugüne kadar yer aldığı projelerde usta oyuncularla çalışmaktan çok şey öğrendi. “Bizim işler biraz futbola benziyor, bir takım oyunu oynuyoruz. Takımda usta oyuncu olduğu zaman bizim işimiz kolaylaşıyor. İyi ki varlar. Bir karaktere hayat vermenin en heyecan verici yanı, gerçek hayatta belki de hiç yaşamayacağım yüzlerce olayı o karakterler sayesinde yaşıyorum. İnsana dair birçok şeyi keşfediyorum. Bu yolculuk başlı başına çok zevkli.”

Kariyer planı: Oyunculuğun hedef ve hırslarla yapılacak bir meslek olduğunu düşünmüyor. Keyif aldığı karakterlere hayat vermek, içinde bulunduğum projelerde mutlu olmak istiyor. Onun dışında hayat ne getirirse onu yaşamayı planlıyor. İleride yönetmenlik yapmak da planları arasında.

Kaan Yıldırım Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 9

Kaygıları: Dünyanın adaletli ama insanın son derece adaletsiz olduğunu düşünüyor. “Sinirlendirecek çok sebep var. Dünyanın dengesini bozmak için binlerce yıldır savaşan bir topluluğuz aslında. Doğal yiyecek bile bırakmadık, düşünün. Medeniyetlerin ilk zamanlarından bugüne insan çok mu yol kat etti? Bence insan aynı insan; elindeki oyuncaklar değişti sadece ve yaşadığı dünya kirlendi, çirkinleşti. İnsan son derece bencil bir varlık. Öyle olmasaydı dünyada bu kadar aç, sefil, yardıma muhtaç insan olmazdı. Coğrafya kader olmaktan çıkardı belki de. Fakat ne yazık ki bunun mümkün olmadığını görecek kadar tecrübemiz var.”

Hangi filmden etkilendi?  Son zamanlarda en çok etkilendiği film, ‘Manchester by the Sea’.  İzlemekten keyif aldığı ve defalarca izlediği film ise ‘Jason Bourne’.

Takip ettiği diziler: ‘Bates Motel’ ve ‘Peaky Blinders’.

En çok seyahat etmek istediği şehir / ülke: İlk aklına gelenler arasında,  Hong Kong, Vietnam ve Kamboçya var.

En sevdiği şehir:  Her yeri ayrı bir sebepten dolayı seviyor, favorici bir insan değil ama seçmesi gerekirse, Barselona cevabını veriyor.

TELEVİZYON DİZİLERİ

2013-Kayıp /Kadir

2014 /2015-Ulan İstanbul /Ferdi

2015 -Adı Mutluluk /Batu Değirmenci

2016 -Kalbim Yangın Yeri /Volkan

2017 -Klavye Delikanlıları /Kerem

2018 -İnsanlık Suçu/Cemal Gökdemir

2019 -Halka /Kaan Karabulut

2019/2020- Hekimoğlu/Mehmet Ali Çağlar

SİNEMA FİLMLERİ

2020- Gelincik / Ayhan

2014 Ümmü Sıbyan:Zifir (Yapımcı)

2015 Yok Artık! ( Yapımcı)

2016- Yok Artık 2 / Delikanlı

2017 -Bölük / Erdal