Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım’dan Halka dizisine tanıtım desteği!

Kaan Yıldırım’dan Halka dizisine tanıtım desteği!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Halka dizisinde Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal ile birlikte başrolde yer alan Kaan Yıldırım, başarılı oyunculuğu ile göz dolduruyor.

Dizinin farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde elde ettiği oranlar tatmin edici bulunmamakta.

TRT1 ekranında yayınlanan ve konusuyla da dikkat çeken Halka dizisinin 10. bölümü 19 Mart Salı akşamı ekrana geldi.

Kaan Yıldırım, dizinin 26 Mart’ta yayınlanacak 11. bölüm fragmanını instagram hesabından paylaşarak dizisine tanıtım desteği verdi.

İşte o görüntüler:

HALKA 11 ?

 

Kaan Yıldırım'dan Halka dizisine tanıtım desteği! 7

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde kameralar karşısına geçti.

Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol aldı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı.

Kaan Yıldırım geçtiğimiz yıllarda Ezgi Eyüboğlu ile hayatlarını birleştirdi.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Kaan Karabulut karakterine hayat veren Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu ile evlidir. Kaan Yıldırım 1.80 metre boyunda, 73 kilo ve Oğlak burcudur.