Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım’ın Halka dizisiyle ilgili büyük heyecanı!

Kaan Yıldırım’ın Halka dizisiyle ilgili büyük heyecanı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının yeni dizilerinden Halka bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak. Dizinin başrol oyuncularından Kaan Yıldırım, heyecanını instargam hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi.

Yıldırım’ ın yanı sıra Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün nasıl tepkiler alacağı merakla beklenmekte.

Dizide mafya, para ve entrikanın hâkim olduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir(Serkan Çayoğlu) ve Kaan(Kaan Yıldırım)’ın hikâyesi ekrana gelecek.

Dizide Kaan karakterine hayat verecek olan Kaan Yıldırım, instagram’dan yaptığı paylaşımla heyecanını gösterdi. Paylaşımında “Bu akşam başlıyoruz, yolumuz açık olsun” diye yazan Yıldırım, Serkan Çayoğlu ile olan gülümsedikleri bir fotoğrafı tercih etti.

Kaan Yıldırım’ın Halka dizisiyle ilgili büyük heyecanı! 7

HALKA’NIN KONUSU

Halka’da; sakin bir yapıya sahip Cihangir(Serkan Çayoğlu) ile dışa dönük ve başına buyruk Kaan(Kaan Yıldırım)’ın kader ortaklığı soluksuz bir maceraya yol açacak. İki genci harekete geçirecek olan olay, Cihangir ‘in aradığı soruların yanıtı olacakken Kaan için özgürlüğün ve intikamın anahtarı olacak.
Halka, ilk bölümüyle 15 Ocak 2019 (BU akşam) saat 20.00’de TRT 1’de!