Ana sayfa Dizi Haberleri Kaçış dizisinin afişini ve tanıtımını görüp de merak etmeyen var mı?

Kaçış dizisinin afişini ve tanıtımını görüp de merak etmeyen var mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de çok başarılı isimler; Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu. Rol aldığı yapımlarla beğeni toplayan bu iki isim, şimdi büyük sorumluluk yüklendikleri bir diziyle gündeme gelmeye hazırlanıyorlar! Malum tüm dünyada merakla bekleniyor Disney + kanalının açılışı.

Dijital platformlar arasına katılmaya hazırlanan Disney+, Türkiye’de pek çok ünlü isimle anlaşma sağladı. İlk çekilen yerli orijinal dizisi ise Kaçış! Geçtiğimiz yıl kış aylarında çekimleri yapılan dizinin zorlu koşulları kimi zaman medyaya yansımıştı. Yoğun kar yağışından etkilenen set, bir kaç gün tatil edilmişti.

Gaziantep’te yapılan çekimlerden bazı bilgiler gelse de çok fazla detay alınamamıştı. İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in dizide savaş muhabirlerini oynadıkları konuşulmaktaydı. Ayrıca dizinin çekimleri için özel savaş atmosferinin oluşturulduğu büyük bir plato kurulduğu da gündeme geldi.

Kaçış dizisi, Disney Plus için büyük önem taşıyor. Platformun ilk dizisi olmasının yanı sıra marka yüzünü de temsil eden bir yapım olarak iddialı. 14 Haziran’da 42 ülke ile birlikte Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+ için heyecan dorukta!

Kaçış dizisinin afişini ve tanıtımını görüp de merak etmeyen var mı? 9

Platformun ilk yerli orijinal dizisi ‘Kaçış’ için geri sayım başlarken, dizinin afişinin, posterlerin ve fragmanın yayınlanmasıyla merak daha da arttı!

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın dizisi Kaçış’ın fragmanını görenler, büyük bir merak içinde!

14 Haziran’ı merakla bekleyen ve Disney +’a abone olmak için gün sayanların ilk karşılaşacağı yerli yapımın Kaçış dizisi olması, İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in de büyük bir sorumluluk yüklenmesine neden oluyor bir anlamda.

Duygu yüklü ve aksiyonu yüksek bir atmosfere sahip olduğu fragmandan da anlaşılan dizinin zorlu koşullarda çekildiği de görülmekte. Daha önce bir başka fragmanı da yayınlanan Kaçış dizisinin kısa bir süre önce yayınlanan yeni fragmanı ilgiyi daha da büyüttü.

Engin Akyürek’in canlandıracağı Mehmet karakteriyle ilgili bazı detaylar ortaya çıkarken, sınırın diğer tarafında bir terör örgütünün eline esir düşenlerin çaresizliklerinin de yansıdığı karelerde İrem Helvacıoğlu da yer alıyor.

Kaçış dizisinin afişini ve tanıtımını görüp de merak etmeyen var mı? 10

Sınır ötesine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri ile izleyenleri derinden etkileyecek dizinin kadrosunda Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor. ‘Kaçış’ın güçlü ve etkileyici atmosferi referans alınarak hazırlanan karakter afişleri de yeni fragmanla eş zamanlı izleyicilerin beğenisine sunuldu.
Kaçış dizisinin afişini ve tanıtımını görüp de merak etmeyen var mı? 11

‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gelip bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleriyle başlıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi ve Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramını farklı bir bakış açısıyla sunacak dizi, platformun açılışıyla beraber 14 Haziran’da Disney+’ta yerini alacak.