Ana sayfa Sinema Kaçma Birader filminin kamera arkası film kadar eğlenceli

Kaçma Birader filminin kamera arkası film kadar eğlenceli

tarafından ker_def

Seyircilere 106 dakika boyunca aralıksız kahkaha vaat eden Kaçma Birader ‘in, en az filmin kendisi kadar komik kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Geçen Cuma vizyona giren Kaman Kardeşler imzalı “Kaçma Birader”, sinemalarda dolu dolu gülmeyi özleyenlerle buluşuyor. Filmin, internet üzerinden yayınlanan görüntüleri, kamera arkasının da en az film kadar eğlenceli olduğunu gösteriyor. Ortalığı kasıp kavuran “Yozgat Akşamları” şarkısının eşlik ettiği görüntülerde oyuncuların birbirleriyle şakalaşmaları da yer alıyor.

ÇEKİMLERDE EĞLENCELİ VE ZOR ANLAR

Her gün milyonlarca kişinin geçtiği İstiklal Caddesi’nde ve Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çekimler ise halkın yoğun ilgisi ve kalabalık nedeniyle zaman zaman zorlu anlara da sahne oldu.

Taksim’de 15 gün süren çekimler boyunca “Kaçma Birader” ekibi, Beyoğlu’nun arka sokaklarında, Tarlabaşı, Tünel, Galata Meydanı’nda, pavyon, türkü bar ve “fal cafe”lerde çekimler yaptı. Gece sahnelerinin ağırlıkta olduğu filmde, çekimlerin en komik anları yoldan geçen insanların oyunculara verdiği tepkiler oldu.

Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği “Kaçma Birader” 106 dakika kesintisiz kahkahayla sinemalarda!

“KAÇMA BİRADER” HAKKINDA

Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Sinemaseverlere bol kahkaha vaat eden filmde, birbirinden güçlü oyunculuklarıyla Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Meltem Yılmazkaya, Necip Memili ve Nursel Köse rol alıyor. Teoman, Funda Arar ve Ayhan Sicimoğlu’nun konuk oyuncu olarak yer aldığı “Kaçma Birader”in yönetmen koltuğunda ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı oturuyor.