Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu bitti ama Esra Dermancıoğlu’nun dizi şevki 12 yıldır bitmek bilmedi!

Kaderimin Oyunu bitti ama Esra Dermancıoğlu’nun dizi şevki 12 yıldır bitmek bilmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, son dönemde birbiri ardına güçlü televizyon projeleri ile ekranda yer almaya devam ediyor. Dermancıoğlu, dijital dizilerden daha çok televizyon projelerini değerlendiriyor.

Bir Zamanlar Çukurova isimli dizideki Behice rolü ile uzun süre ekranda yer alan oyuncu, geçen yıl bu yapımdan ayrılmıştı. Ardından bir süre dinlenen ve yeni sezonda dikkat çeken Kaderimin Oyunu dizisine katılan ünlü oyuncu, bu projenin de 26. bölüm ile birlikte tamamlanmasının ardından yeni dizi için vakit kaybetmedi.

Esra Dermancıoğlu, üst üste 12 yıl boyunca kısa aralar vererek televizyon dizilerinde yer aldı ve hep çok farklı karakterlerle hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Mukaddes rolü ile büyük beğeni toplayan ve popüler hale gelen Esra Dermancıoğlu, ardından her yıla bir dizi sığdırmayı başardı. Doksanlar, Sil Baştan, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kırgın Çiçekler, Şahin Tepesi, Bir Zamanlar Çukurova ve son olarak da Kaderimin Oyunu dizisi ile oyuncuyu sürekli televizyon ekranında görüyoruz.

Birbirinden çok farklı rollerle izleyicilerin karşısına çıkan ve her rolün de hakkını veren Esra Dermancıoğlu, yeni sezonda da yine ekranda olmayı sürdürecek.

Kaderimin Oyunu bitti ama Esra Dermancıoğlu'nun dizi şevki 12 yıldır bitmek bilmedi! 7

Adeta dişi iştahı sergileyen ve durmak bilmeyen oyuncu, şimdi de Bir Küçük Gün Işığı isimli projede yer alıyor. Dizinin ekibine katılan ve Ümran karakterini canlandıracak olan Esra Dermancıoğlu’nun yine hayranlarını şaşırtacağını söylemek mümkün.

Seray Kaya ile Berk Oktay’ın başrolünde yer aldığı dram dizisi için çekimlere Temmuz ayında başlanacak ve projenin atv ekranında Eylül ayından itibaren izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.