Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi de veda etmeye hazırlanıyor! İşte veda tarihi…

Kaderimin Oyunu dizisi de veda etmeye hazırlanıyor! İşte veda tarihi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Cuma akşamlarız ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisinin reytingleri beklendiği kadar yüksek olmasa da 2. sezonda devam edeceği bir süre önce konuşulmuştu. Dizinin ‘final mi yapacak?’ sorusunu sordurduğu bir dönemde 2. sezonda da yayınlanacağı gündeme gelmiş ve izleyicisi rahat bir soluk almıştı.

Kanalın benzer reytinglerde olan dizileri yayından kaldırmasına karşılık Kaderimin Oyunu dizisinin devam etmesinin arkasında yurt dışı satışlarının olduğu öğrenilmişti. Özellikle Hercai dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen ve ünü ülke sınırlarını aşan Akın Akınözü’nün de bunda büyük payı vardı.

Ancak durum beklendiği gibi sürmedi! Star TV ile yapımcı NGM Medya tarafından ikinci sezon anlaşmasının yapıldığı duyurulmuştu. Fakat buna rağmen reytingler diziyi ikinci sezonda devam ettirmeye yetmeyecek bir noktaya geriledi!

Bu durumda da kanalın diziyi bitirmekten başka çaresi kalmadı! Hikayesinin sonuna gelinen dizinin final tarihi ise merak konusu olmuştu. Dizi her ne kadar beklenen reytingleri alamasa da belli bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor.

Kaderimin Oyunu dizisi de veda etmeye hazırlanıyor! İşte veda tarihi... 8

İzleyiciyi üzmeden, en azından hikayeye final yapma fırsatı tanınması da ayrı bir sevindirici gelişme oldu. Bu hafta 25. bölümü ile ekrana gelen dizinin 26. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Bir kaç gün önce ortaya çıkan gelişmeye göre 17 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan bölümle birlikte Kaderimin Oyunu dizisi ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Son 1 bölümü kalan dizinin finalini de izleyici merak etmekte.

Kaderimin Oyunu dizisi de veda etmeye hazırlanıyor! İşte veda tarihi... 9

Zaman zaman Asiye’nin kendisini terkedip giden eski kocası Cemal’a olan aşkının bitmemiş olması izleyiciyi kızdırıyordu. Mahir’in Asiye ve çocukları için yaptıkları, onlara karşı vicdanlı, sevgi dolu tutumu karşısında Asiye karakteri pek çok eleştiri alıyordu sosyal medyadan.

Hikayenin asıl kahramanları Asiye ve Cemal karakterlerini dizinin sonunda ne beklediği de ayrı bir merak konusu… Cuma akşamı yayınlanacak olan son bölümde hikayenin nasıl bittiğini izleyip göreceğiz…