Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisi, Star TV için büyük bir misyon üstlendi!

Kaderimin Oyunu dizisi, Star TV için büyük bir misyon üstlendi!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan NGM Medya imzalı ‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’, nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi ekran başına kilitleyecek.

İlk iki bölümüyle başarılı bir çıkış yakalayan dizinin, Star TV’nin bu sezonki en iyi projesi olarak ortaya çıktığını gözlemliyoruz. Kanalın genel reyting oranlarının bir hayli üzerine çıkan Kaderimin Oyunu, büyük bir misyon üstlendi. Dizi, Star TV’yi daha yüksek izlenme sayılarına taşımak gibi etkileyici bir misyona sahip. İkinci bölümde yaşanan reyting sıçraması Cuma günkü 3. bölümde de devam ederse kanal yönetimi rahat bir nefes alacak.

Kaderimin Oyunu dizisinin üçüncü bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Ahmet’in kaybolmasıyla gerilen ortam, Cemal ve Mahir’i karşı karşıya getirir. Harun’un Mahir’e yaptığı sürpriz teklif, Cemal’in de hayatını büyük ölçüde etkiler. Genç adamın aldığı ani karar, Asiye’yi köşeye sıkıştırır.

Nergis babasıyla karşı karşıya olmanın gerginliğini yaşarken, Demirhan konağının çalan kapısı dikkatleri ansızın Asiye ve çocukları üzerine çeker.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getirecek…