Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakterinin dönüşümü izleyicileri çıldırttı!

Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakterinin dönüşümü izleyicileri çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV’de yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinin şimdiye kadar 19 bölümü yayınlandı ve 20. yeni bölümün de 6 Mayıs akşamı izleyicilerle buluşması bekleniyor… Akın Akınözü ile Öykü Karayel’in başrol ikilisi olarak buluştuğu dizide, Meriç Aral ve Sarp Apak da başrolün hakkını veren performanslar ortaya koyuyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde 20. bölüm fragmanı paylaşıldı ve dizi hayranlarının yaptıkları yorumlar Asiye karakterinin dönüşümünden ne kadar rahatsız olduklarını anlatıyor… Youtube’da yayınlanan fragmana yapılan yorumlar, Öykü Karayel’in canlandırdığı Asiye karakterine artık izleyicilerin tepki göstermekte olduğunu ortaya koyuyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakterinin dönüşümü izleyicileri çıldırttı! 2

Asiye ve Cemal arasında yaşananlar kızan dizi hayranları, “Asiye’yi ancak bu kadar gurursuz, kendisine yapılan her şeyi unutan, muhtaç bi kadına çevirebilirdiniz” şeklinde yorum paylaştı.

Dizide Öykü Karayel’in başarıyla canlandırdığı Asiye karakteri ilk başlarda dizi hayranlarını çok memnun eden bir tavır sergiliyordu. Ancak sonraki süreçte senaristin Asiye ile Cemal’i birbirlerine yakınlaştırması ve yaşananlar artık izleyicileri çileden çıkarttı.

Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakterinin dönüşümü izleyicileri çıldırttı! 3

Bir başka dizi hayranı ise, “Bence Asiye bunu hak etti. Çok gurursuz bir kadın Asiye. İlk defa başrolden bu kadar tiksindim, Asiye – Cemal” şeklinde paylaşımda bulundu.

Dizinin artık kendisine gülümseme hissi verdiğini belirten dizi hayranları, karakterlerin sürekli huy değiştirmesinden de rahatsız olduklarını belirten yorumlar yapıyor.