Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde final iddiası ile işler önce karıştı, ardından yürekler ferahladı!

Kaderimin Oyunu dizisinde final iddiası ile işler önce karıştı, ardından yürekler ferahladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Bu sezonu dizilerden yana başarısız geçiren Star TV’nin tek dizisi Kaderimin Oyunu’nun final yapacağı iddiası bugün ortalığı karıştırdı. Ancak kısa süre sonra yapılan resmi açıklamada iddianın asılsız olduğu duyurulunca dizinin hayranlarının yüreğine su serpildi.

Başrollerini Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın paylaştığı Kaderimin Oyunu iyi bir çıkış yapmasına rağmen güçlü rakipleri nedeniyle bir süredir zor günler yaşıyor. Bu sebeple bugün ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı.

Bu iddiaya göre NGM Medya tarafından çekilen Kaderimin Oyunu dizisi hakkında final kararı verilmişti. Bu haber dizinin hayran kitlesinde büyük üzüntü yarattı. Ancak neyse ki kısa süre içerisinde yapılan açıklama dizinin izleyicilerinin yüreğine su serpti.

Kaderimin Oyunu dizisinin Twitter hesabından yapılan açıklamada “Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır. #KaderiminOyunu dizimiz her Cuma yeni bölümleriyle 20.00’de STARTV ekranlarında devam etmektedir.” denildi. Yurt dışında büyük ilgi gören dizinin yayınına devam edeceği belirtildi.

Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan dizi için bir gün değişikliği yaşanma ihtimali bulunuyor. Ancak kanal, gün değişikliği yapmadan önce farklı günlerde ve farklı zaman dilimlerinde dizinin tekrar bölümlerini yayınlayarak izleyicinin nabzını ölçmeye çalışıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin 9. bölümü Cuma akşamı ilk kez ekrana geldikten sonra, hafta sonu da üç kez farklı zamanlarda izleyici ile buluştu. Dizinin tekrar bölümünün Cumartesi prime time’da izleyici ile buluşması da dikkat çekti.