Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde her şeyi baştan aşağıya değiştirecek teklif!

Kaderimin Oyunu dizisinde her şeyi baştan aşağıya değiştirecek teklif!

tarafından ker_def

Kaderimin Oyunu dizisinin 21. yeni bölümü 13 Mayıs Cuma günü izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’ dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Son haftalarda özellikle Asiye karakterine yönelik olarak izleyicilerin sert eleştirileri var. Karakterin gurursuzluğundan dertli olan izleyiciler, senariste de sosyal medya üzerinden mesaj yollamayı ihmal etmiyor. Gül Abus Semerci’nin hikayesini yazmakta olduğu Kaderimin Oyunu, 21. yeni bölümü ile yine izleyenleri etkileyecek. Peki neler olacak?

Yeni bölümde özellikle de Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir karakterinin Asiye’ye yapacağı teklif her şeyi değiştirebilir. İşte detaylar: Cemal’in, Asiye’nin aşk cinayeti işlediğine inanması, ikisini de dönülmez yollara sürüklemektedir. Mahir’in Asiye’ye yaptığı teklif, Cemal için yeni bir mücadele başlatır.

Cemal yaşadığı zorluklarla savaşırken, kuracağı hayat için en büyük adımı atar. Yaşadıklarına daha fazla katlanamayan Helin, Asiye’nin sonunu getirmek için harekete geçerken, gelen haberle her şey alt üst olur.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizi, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını anlatıyor.