Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde herkesi sarsacak yeni durum!

Kaderimin Oyunu dizisinde herkesi sarsacak yeni durum!

tarafından ker_def

Star’ın ilgiyle izlenen NGM Medya imzalı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’ yeni bölümde izleyicilerini şaşırtacak sahnelerle dolu olacak.

Son haftalarda reytinglerinde düşüş yaşayan Kaderimin Oyunu dizisi toplam 7 dizinin bulunduğu Cuma akşamları rakipleri ile yarışma konusunda zorlanıyor. Dizinin ilk başladığından bugüne izleyici ilgisinde bir azalma yaşanması dikkatleri çekti. Yine de sadık bir hayran kitlesi bulunan ve ortalama reytingler elde eden Kaderimin Oyunu dizisini merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Pekit dizinin 8. yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Cemal, Asiye’yi daha fazla mutsuz etmemek için uzak durma kararı alırken, Helin ve Cemal’in geçmişine dair perdeler aralanır. Raci, Mahir’den kurtulmak için ihtiyacı olan kozu bir türlü ele geçirememiştir ama durmaya niyeti yoktur.

Kaderimin Oyunu dizisinde herkesi sarsacak yeni durum! 7

Mahir bir yandan Raci’yle mücadele ederken öte yandan Fikret’in gerçekleri öğrenmiş olmasının gerginliğindedir. Asiye’nin ikisine ait bir hatıra sakladığını öğrenen Cemal, içindeki ateşle yere göğe sığamaz ve tüm aileyi sarsacak bir olaya karışır.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getiriyor.