Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir’in yeni kararı çok akıllıca oldu!

Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir’in yeni kararı çok akıllıca oldu!

tarafından ker_def

Star’ın ilgiyle izlenen NGM Medya imzalı dizisi ‘Kaderimin Oyunu’, yeni bölümüyle cuma günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın yer aldığı ‘Kaderimin Oyunu’ iddialı hikayesi ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Cuma akşamları ortalama reytingler alan ve Star TV’nin de şimdiden ikinci sezon garantisi vermesi ile hayranları rahatladığı dizinin 12. yeni bölümünde Mahir karakterinin aldığı karar dikkat çekecek. Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir, Cemal ile Helin’in arasını düzeltmek için devreye gidiyor. Çok akıllı bir taktik uygulayan Mahir’in yeni bölümde yapacakları hikayede önemli bir adım olarak görülüyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir'in yeni kararı çok akıllıca oldu! 7

Helin’in geçmişindeki hamilelik yalanının ortaya çıkması ve Uğur’a çarpmasının etkileri gittikçe büyürken ona asıl darbe Cemal’den gelir.

Helin ve Cemal’in arasını düzeltmek için Mahir harekete geçer. Bu hamle Asiye ve Cemal’i zor duruma sokar.

Tüm bu yaşananların etkisiyle iyice sıkışan Asiye ise hislerini daha fazla içinde saklayamayacaktır.

11 Mart Cuma akşamı Kaderimin Oyunu dizisi 12. bölümünden ikinci fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getiriyor.