Ana sayfa Dizi Analiz Kaderimin Oyunu dizisinde Sarp Apak kadar kimse izleyiciyi bu kadar şaşırtmadı!

Kaderimin Oyunu dizisinde Sarp Apak kadar kimse izleyiciyi bu kadar şaşırtmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sarp Apak, Star TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Kaderimin Oyunu’nda Mahir karakterini canlandırıyor. 1981 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen oyuncu, komedi rolleri ile sivrilmiş bir isimdir…

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete isimli Gülse Birsel dizilerinin sevilen isimlerinden olan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine sahip… Ancak ünlü oyuncuyu Kavak Yelleri dizisindeki Güven karakteri ile hatırlayan geniş bir izleyici kitlesi var.

Hem diziler hem de yer aldığı sinema filmleri ile haklı bir popülerlik elde eden oyuncu, şimdi bir dram yapımı olan Kaderimin Oyunu ile ekranda yer alıyor. Naif ve sevgi dolu Mahir karakterine hayat veren Sarp Apak’ın rolüne ne kadar iyi oturduğunu herkes söylüyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde Sarp Apak kadar kimse izleyiciyi bu kadar şaşırtmadı! 7

Sosyal medyada Mahir karakteri kısa sürede öne çıktı. Sarp Apak da böyle ağır bir dram yapımında izleyicilerin yüreğini ısıtan bir karakter ile ekrana dönüş yapmış oldu.

Öykü Karayel ile de iyi uyum yakaladığını dizideki sahneleriyle sergileyen Sarp Apak için hayranlarının büyük şaşkınlık yaşadığını söylemek lazım.

Bir dizi hayranı şaşkınlığını şu sözlerle ifade etti: “Sarp apak bu dünyaya baba rolü oynamak için gelmiş olabilir mi? Yumuş yumuş oluyorum sahnelerinde.. Bu sezonun en iyisi Mahir karakteridir net…”

Sarp Apak naif halleriyle Mahir karakterine verdiği ruh izleyicilere geçti. Karakterin içindeki sevgiyi izleyicilere çok başarılı şeklide yansıtan Sarp Apak, bu sezonun en iyi karakter performanslarından birisi canlandırarak öne çıkıyor.