Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin havası kısa sürede söndü!

Kaderimin Oyunu dizisinin havası kısa sürede söndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisine 2022 yılı yaramadı… Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dram yüklü hikayesi izleyicilerin çok ilgisini çekti. İlk bölümlerde elde edilen yüksek reytingler de Star TV’nin bu sezon izlenme oranlarının artmasına neden oldu.

Ancak Kaderimin Oyunu dizisi de diğer Star TV dizileri gibi kısa süre parlayan ve sonra da izleyici kaybı yaşayan yapımlardan birisi oldu. Annemizi Saklarken isimli dizi için 8. bölümde final kararı alan Star TV’nin çok güvendiği Kaderimin Oyunu, Cuma rekabetinde zorlanmaya başladı.

atv’nin Yalnız Kurt isimli dizisinin ekrana geldiği ilk bölümde geniş bir izleyici grubunu kendisine çekmesi diğer dizilerin reytinglerinin düşmesine neden oldu. Kaderimin Oyunu dizisinin de havası böylece söndü…

Tüm izleyici gruplarında Star TV dizisi ilk 10 program içinde yer almayı başardı. Tüm gruplarda yedincilik elde eden Kaderimin Oyunu, ciddi bir izleyici kaybı yaşamış olsa bile tüm kategorilerde ortalama oranlarda yer almayı da başardı.

Geçtiğimiz bölümlerde çok daha iyi sonuçlar elde eden dizinin önemli bir izleyici grubunu daha altıncı bölümde kaybetmiş olması da önemli bir soruna işaret ediyor. Dizinin hayranları da düşen bu reytingler nedeniyle büyük şok yaşadı.

Star TV’nin bu sezon en güvendiği dizi olmasının yanı sıra hikayesiyle de çok dikkat çeken dizide bu düşüşün durdurulması için bazı önlemler düşünülmesi gerekiyor.