Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin neden yayınlanmadığı ortaya çıktı!

Kaderimin Oyunu dizisinin neden yayınlanmadığı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi, ekrana 4 bölüm gelebildi. Yeni yıl arası verilen dizinin çekimlerinin başlamasının ardından da yeni bölüm tarihi açıklanmıştı. Dizinin 14 Ocak Cuma akşamı 5. bölümü ekrana gelecekti ama yeni bölümü bekleyenler hüsrana uğradı!

Başrollerinde Öykü Karayel, Sarp Apak, Akın Akınözü’nün yer aldıkları dizi, izleyicinin hikayesi ve oyunculuklarla beğenisini kazanan bir yapım. Özellikle Öykü Karayel’in uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönmesi açısından da merak topluyor.

Aynı zamanda Hercai dizisiyle büyük bir üne kavuşan Akın Akınözü’nün de ikinci başrolü olarak Kaderimin Oyunu dikkat çeken bir yapım. Sarp Apak’ı ise komediden sonra dramda görmek izleyici için güzel bir sürpriz oldu.

Şimdilik dizinin reytingleri de Cuma akşamları ekrana gelen diğer iddialı yapımlar arasında iyi gidiyor. Yılbaşı haftasının ardından bir hafta daha ara veren dizinin 14 Ocak’ta yeni bölüm yayını beklenirken hiç umulmadık bir durum nedeniyle dizi yayınlanmadı!

Bu durumun nedeni ise daha sonra ortaya çıktı. Sosyal medyadan Sarp Apak’ın açıklamasından sonra ani değişikliğin nedeni de ortaya çıktı. Star TV’nin de yaptığı açıklama neticesinde koronavirüs nedeniyle çekimllerin durduğu anlaşıldı!

Virüse yakalanan kişinin ise Sarp Apak olduğu öğrenildi. Oyuncunun testinin pozitif olduğu ve karantinaya girdiği, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla anlaşıldı.

Apak, ‘Maalesef aldığımız bütün önlemlere rağmen son dalgada ben de hastalığa yakalandım’ diyerek ‘Çok kolay ve hızlı bulaşıyor lütfen dikkatli olun!’ diyerek hayranlarını da uyardı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sarp Apak (@sarpapak)’in paylaştığı bir gönderi

Oyuncu, dizinin yayınlanmaması nedeniyle üzüntülerini belli ederken, hayranlarına da telkinlerde bulundu. Apak, ‘Kendi adıma ve ekibim adıma özür diliyorum’ açıklamasını yaptı.

Kaderimin Oyunu dizisi 5. bölümüyle 21 Ocak Cuma akşamı Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaderimin Oyunu dizisinin neden yayınlanmadığı ortaya çıktı! 7