Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu klişeye mi teslim olacak, yeni bir yol mu açacak?

Kaderimin Oyunu klişeye mi teslim olacak, yeni bir yol mu açacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümlerini bekleyenlerin heyecanı yüksek. Hikayenin gidişatı önemli bir kırılmanın yakında yaşanacağını gösteriyor.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde yol ayırımı olarak tarif edilebilecek bir noktaya geldi. Bu konuda Asiye’nin atacağı adımlar belirleyici olacak.

Cuma akşamları, Star TV ekranında yayınlanan dizinin hikayesinde Asiye’nin Cemal ile olan ilişkisinde gerginlik dönemi başladı. Ancak ileride neler olacağını kimse bilemez.

Dizi hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda senaristlere seslenerek, klişe olarak gördükleri Cemal ile Asiye’nin yeniden bir araya gelmesi hikayesini değil, Mahir ile Asiye’nin hayata birlikte tutunmasının hikayesini görmek istediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Kaderimin Oyunu klişeye mi teslim olacak, yeni bir yol mu açacak? 7

İşte bu durum da dizi adına kritik bir dönemeçte olduğunu gösteriyor. Bir dizi hayranı şu sözleri ile büyük ilgi gördü: “Mahir ile Asiye’ye daha güzel bir hikaye yazıp diğer dizilerin yapamadığını siz yapsanız olmaz mı? Terk edip giden Cemal, seneler sonra döndüğünde aynı kadını değil de, daha güçlü, bazı şeyleri aşmış ve kendinden emin bir kadın görse…”

Birçok dizi hayranı da hikayenin kırılma noktasının 1 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan 15. bölümde yaşanma ihtimalinden söz ediyor. Elbette ki, senaristler böyle sert dönüşleri bir bölümde değil de bir kaç bölüme yayarak yapacaktır. Ancak hikayenin nereye gideceğini henüz kimse bilmiyor, sürprizler olursa şaşırmamak lazım.