Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu’ndan izleyicileri üzecek haber var! Bu hafta boşuna beklemeyin!

Kaderimin Oyunu’ndan izleyicileri üzecek haber var! Bu hafta boşuna beklemeyin!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüsün vurduğu dizi setlerine Star TV’de yayınlanan Kaderimin Oyunu da eklendi. Dizi iki haftalık aradan sonra bu cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazılanıyordu ama planlanan olmadı.

Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi de koronavirüse yakalananlar kervanına girdi. Yılbaşıyla birlikte iki haftadır ara veren dizinin oyuncularından Sarp Apak’ın testinin pozitif çıktığı öğrenildi.Bu hafta cuma akşamı yayınlanması planlanan yeni bölümün yayınının iptal olduğu belirtildi.

Yeni başlayan ve ilk dört bölümüyle çok beğenilen Kaderimin Oyunu izleyicileri iki haftadır dizilerinin yeni bölümüyle ekrana gelmesini bekliyordu. İkihaftalık aradan sonra dizinin ekrana bomba gibi bir bölümle döneceğine yönelik işaretler de fragmanlar ile veriliyordu. Ancak planlar suya düştü.

Kaderimin Oyunu’ndan izleyicileri üzecek haber var! Bu hafta boşuna beklemeyin! 7

Dizi yılbaşı tatilinden sonra başrol oyuncusu Öykü Karayel’in koronavirüse yakalanmasıyla arayı bir hafta uzatmıştı. Ancak Sarp Apak’ın da testinin pozitif çıkmasıyla bu ara üç haftaya çıkıyor.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi izleyicileri derinden etkiledi… Başrol oyuncularının güçlü performansları da buna eklenince dizinin reytingleri çok iyi geldi…

Reytinglerin yanı sıra sosyal medya etkileşiminde de Kaderimin Oyunu, rakiplerini geride bırakarak en çok konuşulan diziler arasında girmeyi başardı.