Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu’nun Helin’i Meriç Aral kaybettiği babasını duygusal bir şekilde andı!..

Kaderimin Oyunu’nun Helin’i Meriç Aral kaybettiği babasını duygusal bir şekilde andı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  Oyuncu Meriç Aral, TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde ‘Doktor Ayşe’ karakterine hayat verdikten sonra şimdilerde Star TV dizisi Kaderimin Oyunu’nda ‘Helin’ olarak izleyici karşısına çıkıyor. .

Aynı zamanda Yakomoz isimli Netflix dizisinde de rol alan oyuncu avukat olan babası Levent Nuri Aral’ı 2019 yılının Haziran ayında kaybetmişti.

Ünlü oyuncu, kaybettiği babasının 16 Şubat günü olan doğum gününü instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kutladı.

Kaderimin Oyunu'nun Helin'i Meriç Aral kaybettiği babasını duygusal bir şekilde andı!.. 7

Aile fotoğraflarını paylaşan oyuncu fotoğrafın altına, “bugün babamın doğum günü. Onu o kadar cok özlüyorum ki, bunu yaşamam gerekiyormuş demek ki. Bu da beraber kutladığımız son doğum gününün bu sene ortaya çıkan sürpriz fotoğrafı. Anılar ve sürprizler böyledir iste bir anda zihni esintiyle doldururlar. İyi ki doğdun babişkom. Her an aklımda ve kalbimdesin” yazarak duygularını takipçileriyle paylaştı. 

Medcezir’deki ‘Hale’ rolüyle tanınan ardından Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Unutursam Fısılda adlı filmde rol alan Meriç Aral sonraki süreçte Yüksek Sosyete, Hesapta Aşk, ve Biz Böyleyiz’in de aralarında bulunduğu yapımlarda rol aldı.

Anne ve babası gibi avukatlık eğitimi alan oyuncu aynı zamanda yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat bölümünde eğitim gördü. Meriç Aral stajını yaptıktan sonra meslek tercihini oyunculuktan yana yaptı.