Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu’nun şansı büyük! En güçlü rakibi Aziz olacak!

Kaderimin Oyunu’nun şansı büyük! En güçlü rakibi Aziz olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGaazetesi.com / Detay – Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ı başrollerde bir araya getiren Star TV’nin yeni dizisi cuma akşamları yayınlanacak. Kaderimin Oyunu’nun güzel bir başlangıç yapması bekleniyor zira karşısında sadece bir tane çok sert bir rakip var. O da Aziz.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Akın Akınözü ve Öykü Karayel’i hayranlarıyla yeniden kavuşturacak olan Kaderimin Oyunu dizisinin ilk bölümü 3 Aralık Cuma akşamı Star TV’de yayınlanacak. Dram yüklü hikayesiyle dikkat çekici dizinin iyi bir reyting alması bekleniyor.

Kocasını terk etmek zorunda kalan iki çocuklu genç bir anne olan Asiye’nin hikayesi anlatan Kaderimin Oyunu dizisinin şansı büyük. Zira karşısında bir tane çok güçlü rakip var. Cuma gecelerinin en iddialı dizisi Aziz son bölümüyle ortalamanın üzerinde reyting aldı ve tüm izleyicilerde üçüncü oldu.

Kaderimin Oyunu’nun şansı büyük! En güçlü rakibi Aziz olacak! 7

Kaderimin Oyunu dizisinin diğer rakipleri ise Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam, Kanal D dizisi Arka Sokaklar, TV 8’de yayınlanan Kırmızı Oda ve TRT dizisi Kıbrıs Zafere Doğru. Arka Sokaklar cuma gecelerinin birincisi. Ancak reytingleri ortalamanın üstünde olsa da geçilmesi mümkün.

Aşk Mantık İntikam, Kırmıız Oda ortalamanın biraz altında reying puanlarıyla devam ederken Kıbrıs Zafere Doğru’nun reyting puanları ise bir hayli düşük. Bu durum Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu’na büyük bir şans tanıyor.

Yapımını NGM Medya yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Gül Abus Semerci kaleme aldığı Star’ın iddialı dizisi Kaderimin Oyunu 3 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da başlayacak.