Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 26 Mart Salı 55. Bölüm Fragmanı İzle

Kadın 26 Mart Salı 55. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadıkları Kadın dizisinin yeni bölümünde Bahar, çok zor bir mücadeleye girişti. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın, 19 Mart Salı akşamı 54. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Hareketli ve heyecanlı sahnelerle dolu 54. bölümün ardından 55. yeni bölümde neler yaşanacağı da büyük merak konusu oldu.

26 Mart Salı akşamı izleyicilerle 55. bölümüyle buluşacak olan Kadın dizisinde neler yaşanacak? Sarp ve Arif’in durumları Bahar’ın çabası, Pırıl’ın düştüğü durum… Kadın dizisi heyecan dolu 55. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 55. bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz.

54. bölümde dikkat çeken konular nelerdi?

Kadın dizisinin dün akşam yayınlanan 54. bölümünde cezaevine giren Arif, büyük bir şokla karşılaştı.

Kahvede bulunan silah yüzünden babası ile birlikte tutuklanan Arif’in başına daha neler gelecek izleyici bunu sorguluyor. Feyyaz Duman’ın başarılı oyunculuğuyla öne çıktığını da belirtmek lazım.

Sarp’ın Nezir’e teslim olmasından sonra hem onun hayatı hem de çocukları için büyük endişe yaşayan Bahar, Nezir ile konuşmaya çalışıyor.

Nezir’in nasıl planlar içinde olduğu merak konusuyken, Arif’le ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Arif, Bahar’ı korumak için polise gerçekleri anlatmaması üzerine hapse girer. Bu iftiradan kurtulmanın tek yolu ise iyi bir avukattır. Arif kimseye bir şey anlatmamakta kararlı olsa da, avukatıyla tanıştıktan sonra büyük bir şokla karşılaşacaktır.

Nezir’e teslim olan Sarp ise ölüme bir adım daha yaklaşmıştır. Buna karşı Nezir’den ailesini serbest bırakmasını ister ama unuttuğu bir şey vardır. Nezir onu sadece öldürmek değil, aynı zamanda kendi çektiği acıları çektirmek istiyordur.

Oyuncular:

Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil