Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 46. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bahar ve Sarp’ı şoke eden davetsiz misafir!

Kadın 46. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bahar ve Sarp’ı şoke eden davetsiz misafir!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin 46. bölüm tanıtımı ortalığı karıştırmıştı. 45. bölüm sonunda patlayan silahla, hangi karakterin diziden ayrılacağı merak konusu oldu! Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları Kadın dizisi, 22 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hatice ile tartışan Nezir’in adamlarının silahından çıkan kurşunun kime denk geldiği büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin 46. bölümünden yayınlanan ilk fragmandaki bu detaylardan sonra yeni fragman heyecanla beklenmekteydi.

46. bölümden 2. fragman da yayınlandı. Bahar, Sarp, Nisan ve Doruk yeni evlerindeler… Doruk’un babası ve annesiyle ilgili hayali Bahar ve Sarp’ı düşüncelere dalmalarına sebep oluyor.Bahar, “Hayır oğlum öyle yatmayacağız” derken Doruk biu sefer “O zaman dördümüz birlikte yatalım” diyor. Fragmandaki son detay ise Pırıl çocukları da alıp Bahar ve Sarp’in yeni evine geliyor. Bakalım dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

46. bölümde yaşanacaklardan detaylar ise şöyle:

Son bölümde Nezir’in adamları Bahar ve çocukları almaya geldiğinde Sarp onları kaçırmıştı. Ancak kapıda duran Hatice, Ceyda ve Yeliz’in adamlarla tartıştığı duyulmuş ve bir silah patlamıştı.

Adamlar telaşla binadan çıkarken ‘Kadın öldü’ diye bağırmışlardı. Heyecanlı bir finalle ekrana gelen dizi, sezon arasından sonra sarsıcı bir bölümle devam edecek. Arif’in ellerini kan içinde ve kapıda ambulansa götürülen ceset torbasını gören Enver şoke oluyor.

Kimin öldüğü büyük merak konusuyken Bahar arabayla giderken Sarp’a annesini araması gerektiğini söylüyor. Sarp, kendi adamını arayıp binada ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Ancak bunu Bahar’a söylemeyecek.

Kapıda Hatice’nin tartıştığı adamlar onu mu vurdu, yoksa Ceyda veya Yeliz’i mi henüz kimse bilmiyor. Ancak diziden bu karakterlerden birinin ayrılacağı, tanıtımdaki görüntülerden ortaya çıktı.

Ambulansla gelen görevlilerin ceset torbasında taşıdıkları kişi büyük bir merakla bekleniyor.

Sosyal medyada izleyiciler ölen kişinin Hatice olduğu üzerinde yoğunlaşırken, diziyle ilgili heyecan da giderek artıyor.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, Salı 20.00’de FOX’ta!

YAPIM: MED YAPIM & MF YAPIM
SENARYO: HANDE ALTAYLI
YÖNETMEN: NADİM GÜÇ

Oyuncular:
Bahar: Özge Özpirinçci
Sarp: Caner Cindoruk
Hatice: Bennu Yıldırımlar
Şirin: Seray Kaya
Jale: Ece Özdikici
Musa: Devrim Özder Akın
Arif: Feyyaz Duman
Yeliz: Ayça Erturan
Nisan: Kübra Süzgün
Doruk: Ali Semi Sefil